15 tipů na nejlepší wellness pobyty pro dva v ČR aneb kam za pořádnou romantikou

Chcete společně se svou drahou polovičkou uniknout každodennímu shonu? Objevte nejlepší wellness pobyty pro dva v ČR a rezervujte si ten, který vás nejvíce zaujme. V našem žebříčku najdete varianty v různých cenových relacích, které nabídnou krásná SPA centra, pestrou nabídku masáží i procedur, soukromé wellness i prvotřídní gastronomický zážitek.

1. Hotel Maximus Resort

📌 Krásný saunový svět na kraji Brna
📌 Kde se nachází: Hrázní 327/4a, 635 00 Brno-Kníničky

Hotel Maximus Resort

Více fotografií na Booking.com

Skvělé wellness si můžete užít v saunovém světě v blízkosti brněnské přehrady. Hotel Maximus Resort bývá často označován za nejkrásnější wellness hotel u nás. Pod jednou střechou si můžete užít termální bazény, privátní SPA, masáže a saunový svět o celkové rozloze 7 800 m2.

Z hlediska termálních bazénů můžete navštívit dva vnitřní a dva venkovní termální bazény. Ve vnitřní části najdete whirlpool a relaxační bazén, který je průplavem propojen s venkovní částí. V létě má voda příjemných 30 až 33 °C, v zimě teplota šplhá k 35 až 37 °C. Do bazénu si sebou můžete pohodlně vzít také některý z nápojů zakoupených na baru.

Saunový svět pak čítá 12 druhů vnitřních a venkovních saun, mezi nimiž nechybí ani parní a Kneippovy lázně. Po skončení saunování si pak můžete vychutnat ochlazení pod sprchou, nebo v průzračně čistém přírodním jezírku, které má své nezaměnitelné kouzlo. Pokud tápete, kam na wellness pobyt ve dvou na Moravě, touto volbou neprohloupíte.

Náš tip na pobyt: Romantika ve dvou – vyzdobený pokoj, snídaně, wellness i privátní 50 minutová koupel

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 3 366 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,8 z 10 (skvělé) od více než 1 568 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (fantastické) od více než 336 návštěvníků

2. Wellness & Spa hotel Augustiniánský dům

📌 Užijte si relax v lázních
📌 Kde se nachází: Antonína Václavíka 241, 763 26 Luhačovice

Wellness & Spa hotel Augustiniánský dům

Více fotografií na Booking.com

Lázně Luhačovice se právem řadí k jedněm z nejkrásnějších lázní v České republice. Jejich kouzlo si přitom můžete užívat v rámci pobytu v hotelu Augustiniánský dům. Kromě krásně zařízených pokojů se můžete těšit také na špičkové služby v rámci zdejšího wellness centra.

V hlavní budově se nachází prostorný vnitřní bazén s teplotou vody 32 °C. Kromě toho ale nechybí ani venkovní bazén. Dále můžete zavítat do některé ze zdejších saun, a poté se ochladit v bazénku s ledovou vodou. Nechybí ani útulný prostor jako stvořený k odpočinku.

Zamilované páry jistě ocení i pestrou nabídku masáží a nejrůznějších ošetření, které mohou absolvovat. Nejen dámy si pak mohou vychutnat některý z kosmetických ošetření.

Náš tip na pobyt: Wellness pobyt s masáží o víkendu – polopenze, vstup do wellness, 50 minutová relaxační masáž

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,9 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 727 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,8 z 10 (skvělé) od více než 1 568 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (fantastické) od více než 336 návštěvníků

3. Aparthotel Svatý Vavřinec

📌 Kouzelné krkonošské wellness
📌 Kde se nachází: Pec pod Sněžkou 355, 542 21 Pec pod Sněžkou 1

Aparthotel Svatý Vavřinec

Více fotografií na Booking.com

Další krásné wellness nabízí Krkonoše, konkrétně pak Pec pod Sněžkou. Zdejší wellness je dostupné pro hotelové i nehotelové hosty a má rozhodně co nabídnout. Využívat můžete prostornou vířivku nebo zavítat do některé ze saun (k dispozici je finská, bio sauna s aromaterapií a parní sauna). K ochlazení pak lze navštívit zážitkovou sprchu nebo využít chrlič ledu.

Pokud budete chtít, lze si celé wellness pronajmout a užít si tedy maximální soukromí. Kromě toho si můžete zajistit také privátní vířivku, díky čemuž si vychutnáte čas se svou drahou polovičkou o samotě. Pestrá je také nabídka zdejších masáží a uklidňujících zábalů (zkuste třeba čokoládovou masáž a zábal).

Na webu si můžete objednat třeba pobytový balíček Romantika ve Vavřinci. Nejen že vám apartmán romanticky vyzdobí, ale v ceně pobytu budete mít také privátní pronájem vířivky a romantickou večeři ve vyhlášené hotelové restauraci.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (fantastické) od více než 474 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,2 z 10 (fantastické) od více než 2 050 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 61 návštěvníků

4. Wellness Hotel Volarik

📌 Wellness hotel ve městě vína
📌 Kde se nachází: 22. dubna 1000/28, 692 01 Mikulov na Moravě

Wellness Hotel Volarik

Více fotografií na Booking.com

Skvělým tipem na romantickou dovolenou ve dvou je rozhodně Mikulov, který nabízí spoustu krásných zákoutí, perfektní gastronomický zážitek a v neposlední řadě i lahodné víno. Naším tipem pro ubytování je přitom Wellness Hotel Volarik, kde můžete skvěle rozmazlovat své tělo i chuťové pohárky.

Za pozornost stojí například zdejší romantický wellness s výhledem na Svatý Kopeček a Zámek Mikulov. Lze si jej přitom rezervovat jen pro vás dva. Kromě toho je k dispozici také privátní vířivá vana s panoramatickým výhledem. Nechybí ani exkluzivní saunový svět, finská či parní sauna a relaxační bazén s 10 masážními tryskami. Součástí nabídky je také pestrá škála masáží.

A pokud patříte mezi fanoušky romantických večeří, neměla by vaší pozornosti uniknout ani zdejší hotelová restaurace. V ní ochutnáte perfektní chody, přičemž mnohdy bývají součástí i speciální degustační menu (například při příležitosti Valentýna).

Jako nejlepší wellness pobyt pro dva nás zaujal balíček Wellness & Wine pobyt – balíček obsahuje ubytování se snídaní, 60 minutovou masáž pro dva, neomezený vstup do wellness na střeše hotelu či vstup do unikátní Kelo sauny.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,4 z 5 (fantastické) od více než 991 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9 z 10 (fantastické) od více než 513 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (fantastické) od více než 101 návštěvníků

5. Hotel Villa Regenhart

📌 Včetně soukromého wellness centra
📌 Kde se nachází: J. Hory 673/11, 790 01 Jeseník 1

Hotel Villa Regenhart

Více fotografií na Booking.com

Další krásné wellness nabízí tentokrát Jeseníky. Zdejší Hotel Villa Regenhart se pyšní prostorným wellness, které doslova vybízí k odpočinku a relaxaci. Využívat můžete zdejší bazénový komplex s perličkovými lavicemi, vodopádem a masážními tryskami. Pokud preferujete soukromí, můžete navštívit privátní wellness s hydromasážní vanou. Notnou dávku romantické atmosféry vám zprostředkuje také venkovní vířivka.

SPA centrum dále nabízí i pestrou škálu saun. Zavítat proto můžete do oblíbené finské, parní nebo solné sauny. Nechybí ani možnost ochlazení a skvěle zařízená odpočinková zóna. Zamilované páry dále jistě ocení možnost vybrat si z relaxačních koupelí, zábalů, rituálů a masáží pro uvolnění celého těla.

Náš tip na pobyt pro dva: Víkendový pobyt Romantika pod hvězdami od podzimu do jara – součástí je snídaně, 1x klasická večeře, 1x romantická večeře, neomezený vstup do wellness centra.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 510 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,8 z 10 (fantastické) od více než 395 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (fantastické) od více než 86 návštěvníků

6. Wellness Hotel Ondrášův dvůr

📌 Oblíbený wellness resort pro dospělé
📌 Kde se nachází: Mezivodí 98, 739 15 Bílá-Staré Hamry

Wellness Hotel Ondrášův dvůr

Více fotografií na Booking.com

Mezi populární varianty, co se wellness pobytů pro dva týče, se řadí také hotel Ondrášův Dvůr v Beskydech. Jeho součástí je takzvaný Wellness Beskydy Therme, kde můžete potřebné síly načerpat bez ohledu na aktuální počasí. Pro ubytované hosty je přitom vstup do wellness zahrnut v ceně pobytu.

V rámci saunového světa můžete navštívit celkem čtyři druhy saun. Nechybí ani venkovní terasa a jezírko pro ochlazení. Za odpočinkem se můžete vydat také na některou z masáží, které zahrnují pestrou škálu klasických i thajských masáží.

Pokud zatoužíte po dovolené u moře, není nic jednoduššího než se vydat do zdejšího Tropico Beach s vnitřním bazénem. Díky moderním technologiím si zde vychutnáte pohled na večerní oblohu a měnící se mořskou hladinu. A dokonce se projdete po příjemně vyhřátém písku.

Náš tip na pobyt pro dva: Beskydská romance na 2 noci – obsahuje ubytování v pokoji s vlastní saunou a masážními křesly, snídani, romantickou koupel pro dva, vstupem do wellness

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 1 356 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,3 z 10 (fantastické) od více než 766 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (fantastické) od více než 61 návštěvníků

7. Wellness Hotel V Nebi

📌 Wellness a lázeňské pobyty
📌 Kde se nachází: Příchovice 627, 468 48 Kořenov-Příchovice

Wellness Hotel V Nebi

Více fotografií na Booking.com

Jak napovídá samotný název, v tomto hotelu se budete cítit doslova jako v nebi. Pouze pro ubytované hosty je k dispozici Nebeské SPA, kde si vychutnáte notnou dávku relaxu. Navštívit můžete bazén s příjemnou teplotou 32 °C, který nabídne krásný výhled do kraje. K dispozici je také prostorná finská a bylinková sauna. Kromě toho nechybí ani venkovní finská sauna s ochlazovacím slaným jezírkem.

Pokud zatoužíte po ještě větším soukromí, můžete si rezervovat privátní vířivku nebo privátní finskou saunu. V nabídce hotelu najdete také rozmanité relaxační procedury, mezi které se řadí masáže, tělové rituály, nejrůznější kosmetická ošetření či speciální relaxační procedury pro dva.

Například v rámci romantického pobytu pro dva se můžete těšit na ubytování se snídaní, obědem i gourmet večeří o čtyřech chodech. Navíc si dopřejete 30 minutovou masáž zad a šíje či 30 minut ve venkovní vířivce se sklenkou prosecca.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,9 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 233 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 10 z 10 (naprosto výjimečné) od více než 2 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 5 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 37 návštěvníků

8. Hotel Panská Zahrada

📌 Krásné wellness nedaleko Prahy
📌 Kde se nachází: 5. května 432, 252 29 Dobřichovice

Hotel Panská Zahrada

Více fotografií na Booking.com

Další povedené wellness centrum nabízí také 4hvězdičkový hotel Panská Zahrada, který se nachází nedaleko Karlštejna, potažmo Prahy. Wellness centrum Dobřichovice se nachází ve vedlejší budově a v rámci pobytu jej tedy můžete bez problémů navštívit.

Součástí wellness centra je prostorný 12m bazén a SPA část sestávající z vířivky a sauny. Pokud zatoužíte po zcela privátním wellness, není problém jej po předchozí domluvě zařídit. Těšit se můžete také na útulně zařízenou odpočívárnu.

Hotel je ceněný také pro zdejší restauraci, v níž si užijete perfektní gastronomický zážitek. Pokud tedy chcete společně s vaší polovičkou zavítat také na dobrý oběd či večeři, s tímto hotelem zkrátka a jednoduše nesáhnete vedle.

Náš tip na pobyt pro dva: Střední Čechy naproti zámku a blízko Karlštejna a Prahy v Hotelu Panská zahrada **** s wellness a snídaněmi

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,8 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 197 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,2 z 10 (fantastické) od více než 1 042 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 73 návštěvníků

9. Chateau Mcely

📌 Wellness, kde se budete cítit jako na zámku
📌 Kde se nachází: Mcely 61, 289 36 Mcely

Chateau Mcely

Více fotografií na Booking.com

Opravdu romantický pobyt vám zprostředkuje zámek Mcely. Kromě špičkového ubytování a velmi dobře hodnocené restaurace se můžete těšit také na kouzelné SPA centrum. Zdejší lázně jsou přitom zasvěceny přírodní bylinné aromaterapii. Užívat si zde můžete prvotřídní lázeňskou péči, při níž vás budou doprovázet zkušení terapeuti.

Pokud si chcete odpočinout v soukromí bez přítomnosti dalších hotelových hostů, není nic jednoduššího než si rezervovat privátní SPA. V rámci něj můžete využívat venkovní vířivku se saunovým domem, bylinnou parní kabinu nebo některou z koupelí v přírodní kádi. V průběhu celého roku je také dostupné přírodní ochlazovací jezírko.

Uprostřed zámeckého parku vás jistě překvapí přítomnost biotopického jezírka, které je ukryté mezi místní zelení a květinovou loukou. Za skvělým gastronomickým zážitkem pak stačí zavítat do místní restaurace, která vaří pod taktovkou uznávaného šéfkuchaře Honzy Štěrby.

Z nabízených wellness pobytových balíčků nás zaujal ten s názvem: Mcelský elixír lásky. Obsahuje ubytování se snídaní ale také Rituál Mcelský elixír lásky pro pár trvající 150 minut. Je to řada párových procedur, které si vás budou hýčkat.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 743 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,4 z 10 (fantastické) od více než 120 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 5 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 590 návštěvníků

10. Zámek Wichterle

📌 Zažijte romantický relax na zámku
📌 Kde se nachází: Osvobození 24, 763 21 Slavičín

Zámek Wichterle

Více fotografií na Booking.com

U zámků ještě na chvíli zůstaneme. Na skvostné wellness centrum se totiž můžete těšit také na zámku Wichterle. Pokud patříte mezi milovníky zlatavého moku, stojí za doporučení zdejší Pivní lázně. V jejich rámci si vychutnáte například koupele v modřínových vanách nebo nejrůznější zábaly. V nabídce najdete i privátní pivní koupel pro dvě osoby.

Saunový svět poté ve svých útrobách ukrývá hned několik druhů saun. Konkrétně se jedná o finskou saunu, parní saunu a bylinnou singl saunu. V rámci terapie můžete navštívit také infrasaunu, která dokonale prohřeje vaše tělo. Kromě toho se můžete těšit také na pestrou nabídku zábalů, které zahrnují například rašelinový či parafínový zábal.

Součástí balíčku je až 2 hodiny trvající relaxace. Během ní si vyzkoušíte parní aroma saunu a peeling těla, pivní koupel, párovou masáž, relaxaci na lůžku a neomezenou konzumaci piva. Vše zakončíte pivovarskou večeří.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 634 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9 z 10 (fantastické) od více než 172 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (fantastické) od více než 3 návštěvníků

11. Miura Hotel

📌 Spojení designu, umění a SPA
📌 Kde se nachází: Čeladná 887, 739 12 Čeladná

Miura Hotel

Více fotografií na Booking.com

Součástí Miura Hotelu je luxusní wellness, ve kterém doslova ztratíte pojem o čase. V saunové části je vám k dispozici bylinková lázeň, solná lázeň, pára a finská sauna. Nechybí ani několik možností pro ochlazení po saunování. Vodní část se pak skládá z vnitřního relaxačního bazénu s hydromasáží, vyhřívaných lůžek a prostorné terasy. Nechybí ani populární Kneippův chodník.

Svou velkou roli zde zaujímá venkovní vyhřívaný bazén, kde si můžete zaplavat, nebo jej využít jen k obyčejné relaxaci. Pokud zatoužíte po soukromí, můžete i v tomto případě využívat soukromé SPA, které nabídne relaxační bazén s hydromasáží, sprchu a útulnou finskou saunu. Přímo v hotelu můžete absolvovat také thajské masáže, které vaše tělo zbaví pocitů napětí.

Zaujal nás například pobytový wellness balíček RELAX PRO DVA, který obsahuje ubytování se snídaní, 60minut v Private SPA s láhví Prosecca, 3 hodiny vstupu do veřejného SPA a 3 chodovou večeři.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 695 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9 z 10 (fantastické) od více než 347 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 177 návštěvníků

12. VISTA resort & club

📌 Užijte si přírodu v centru města
📌 Kde se nachází: Nad Hliníkem 1202, 150 00 Praha 5

VISTA resort & club

Více fotografií na Booking.com

Jen málokdo ví, že pouhých 8 minut od centra Prahy se nachází naprostý ráj na zemi. VISTA resort & club je situován do samotného srdce košířského lesoparku, díky čemuž si zde užijete naprostý klid, i když je to do města opravdu kousek.

Vychutnat si zde můžete relax při koupání v místním biotopu nebo zavítat do některé ze saun či parních lázní. Hostům jsou dále k dispozici rekondiční, reflexní a zdravotní masáže, díky čemuž se vaše tělo dokonale uvolní.

Hotel bývá ceněn také pro svou restauraci, díky čemuž si můžete romantický pobyt užít opravdu se vším všudy. Skvělý gastronomický zážitek nabídne restaurace Euphemia, v níž vás příjemně překvapí i nádherný a luxusní interiér restaurace a pestrá nabídka špičkových pokrmů.

V rámci Wellness balíčku pro dva máte k dispozici: pobyt se snídaní, vstup na 3 hodiny do wellness centra, 30 min. masáž a spoustu dalších drobností.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 67 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,2 z 10 (fantastické) od více než 289 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 5 z 5 (fantastické) od více než 3 návštěvníků

13. Resort Kovárna Frýdštejn

📌 Luxusní wellness s moderním prostředím
📌 Kde se nachází: Frýdštejn 47, 463 42 Frýdštejn

Resort Kovárna Frýdštejn

Více fotografií na Booking.com

Naše další doporučení patří luxusnímu hotelovému resortu Kovárna Frýdštejn. Díky své romantické atmosféře je ideální volbou pro trávení chvil ve dvou. Těšit se můžete na špičkové prostředí, v němž je kladen velký důraz na design. Rozhodnout se zde můžete také pro privátní wellness přes noc, kdy si můžete vymožeností užívat opravdu po celou noc.

O dokreslení atmosféry se ve vnitřním areálu stará romantický BIO krb. Kromě toho můžete zavítat také do zážitkové adrenalinové sprchy s chromoterapií. Skvělý odpočinek nabízí také zdejší odpočinková vana z ručně tepané mědi. Ani v tomto případě přitom pozadu nezůstává ani restaurace. Pochutnat si v ní můžete na tradičních pokrmech české kuchyně, které jsou připravovány na jedinečném Josper grilu.

V rámci nabízených wellness pobytů pro dva doporučujeme zvolit ten s názvem: ROMANTIKA PRO DVA. Obsahuje ubytování se snídaní ve všední dny, luxusní privátní wellness na 120 minut či prodloužený check out do 11:00.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 1 440 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,7 z 10 (naprosto výjimečné) od více než 43 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (fantastické) od více než 25 návštěvníků

14. Chateau Herálec Hotel & Spa

📌 Luxusní hotel na zámku
📌 Kde se nachází: 582 55 Herálec u Havlíčkova Brodu

Chateau Herálec Hotel & Spa

Více fotografií na Booking.com

Luxusní ubytování na zámku k romantickým pobytům jednoduše patří. Proto v našem žebříčku nemůže chybět ani oblíbený Chateau Herálec Hotel & Spa. V něm si budete užívat pohodlí velkolepého zámeckého sídla a služby, které odpovídají úrovni 5hvězdičkového hotelu. Zatímco atmosféra vás přenese o několik staletí do minulosti, moderní technologie současného světa zde zůstávají.

Intimní saunový svět se zde nachází v jedinečné přístavbě, která pochází z 19. století. Navštívit můžete parní lázeň, infrasaunu, prostornou finskou saunu nebo bylinnou saunu, v níž se používají přírodní esence s bylinnými oleji.

Za zmínku stojí také zdejší bazén pod historickými klenbami, kde byli kdysi v dávné minulosti ustájeni zámečtí koně. V místním Silenciáru se pak můžete věnovat ničím nerušené četbě nebo třeba odpočinku po saunování.

Náš tip na pobyt pro dva: Vysočina: Pobyt v unikátním zámečku Chateau Herálec ***** Boutique Hotel & Spa s luxusním wellness a snídaní

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,8 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 516 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,6 z 10 (naprosto výjimečné) od více než 259 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 5 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 587 návštěvníků

15. Hotel Tetřeví Boudy

📌 Oblíbené krkonošské útočiště
📌 Kde se nachází: Dolní Dvůr, Černý Důl 308, 543 44 Černý Důl

Hotel Tetřeví Boudy

Více fotografií na Booking.com

Za odpočinkem v Krkonoších můžete vyrazit také do populárního hotelu Tetřeví Boudy. Jeho součástí je poměrně nově vybudované wellness centrum, které se pyšní luxusním bazénem. Hostům je dále k dispozici prostorná vířivka, která nabídne výhled na Žalý. Saunová zóna pak sestává ze suché a parní sauny, ochlazovacího vědra a bazénku.

Odpočinek během pobytu podpoří i okolní příroda, která doslova vybízí k letní turistice nebo zimnímu lyžování. Těšit se můžete na útulně zařízené pokoje a ničím nerušený klid. Předností je také zdejší restaurace s prostornou terasou a panoramatickým výhledem, která je skvělou volbou třeba pro romantickou večeři ve dvou.

Náš tip na wellness pobyt pro dva: Krkonoše jen 150 m od sjezdovky v Hotelu Tetřeví Boudy *** s polopenzí a wellness s bazénem, vířivkou + sauny

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 912 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,9 z 10 (fantastické) od více než 934 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (fantastické) od více než 31 návštěvníků

Hana Smětáková

Přidat zkušenost

4 × three =