TOP 10: Nejlepší hotely v letovisku Belek

Vydejte se na dovolenou do Turecka a užijte si hřejivé sluneční paprsky, koupání v moři a skvělou místní atmosféru. V tomto článku se podíváme na nejlepší hotely v tureckém letovisku Belek, které se právem řadí k těm nejpopulárnějším. V žebříčku jsme mysleli nejen na rodiny s dětmi, ale i zamilované páry nebo třeba ty, které touží po tom nejvyšším možném luxusu.

1. Belek Beach Resort Hotel

📌 Skvělý hotelový komplex pro rodiny s dětmi
📌 Kde se nachází: Boğazkent, No: 12 Antalya TR, 40. Sk., 07500 Serik, Turecko

Belek Beach Resort Hotel

Více fotografií na Fischer.cz

Hotel, který se nachází přímo u pláže a nabízí spoustu vyžití pro rodiny s dětmi. Přesně takový je Belek Beach Resort Hotel, od kterého je centrum Beleku vzdáleno zhruba 10 km. Na pláži si užijete přítomnost hřejivého zlatavého písku a průzračně čistého moře. V bazénové části se můžete oddávat ničím nerušené relaxaci, nebo si užít notnou dávku adrenalinu na některém z mnoha dostupných tobogánů a skluzavek.

Za odpočinkem můžete vyrazit do zdejšího SPA & wellness centra, kde budete moct relaxovat po fyzické i duševní stránce. Wellness je zařízeno v moderním stylu a ukrývá v sobě například turecké lázně, saunu či parní kabinu. Kromě toho můžete navštívit i poměrně dobře vybavené fitness centrum s výhledem do zahrady.

A pozadu nezůstává ani zdejší gastronomie. Objednat si můžete pobyt včetně all inclusive, díky čemuž si můžete užívat stravování v průběhu dne ve velké a perfektně zásobené bufetové restauraci. K dispozici je také takzvaný Burger House, kde si můžete během poledne pochutnat na skvělém burgeru, a poté se opět vrátit k bazénu či na pláž. Nechybí ani několik příležitostí pro drobnější občerstvení v průběhu dne či luxusní á la carte restaurace. Belek Beach Resort hotel se zkrátka a jednoduše právem řadí mezi TOP hotely v letovisku Belek.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 3 674 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,3 z 10 (skvělé) od více než 35 návštěvníků
  • Hodnocení na Fischer – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 2 878 návštěvníků

2. Maxx Royal Belek Golf Resort

📌 Skvělý hotel v blízkosti golfového hřiště
📌 Kde se nachází: Belek Mah. İskele Cad. Maxx Royal Blok No: 21/14 İç Kapı No:, 07505 Serik/Antalya, Turecko

Maxx Royal Belek Golf Resort

Více fotografií na Cedok.cz

Pokud se poohlížíte po opravdovém luxusu, bude pro vás ideální volbou hotel Maxx Royal Belek Golf Resort nacházející se pouhých 50 metrů od golfového hřiště. Neodmyslitelnou součástí hotelu je kromě jiného špičkově hodnocená restaurace Maxx Royal, kde vaří pod taktovkou michelinského šéfkuchaře Alfreda Russoa.

Vybrat si můžete mezi ubytováním v luxusně zařízených pokojích, rodinných pokojích či vilách. Samozřejmostí je přitom špičkové vybavení, abyste si svou dovolenou užili opravdu bez starostí. Venkovní areál hotelu je protkán soustavou bazénů, které ocení dospělí i děti. Hloubka se totiž pohybuje od pouhých 20 do 160 cm. Uvnitř hotelu dokonce najdete vyhřívaný bazén, který vás potíží v nepřízni počasí nebo při dovolené mimo sezónu.

K hotelu náleží 300 metrů dlouhá pláž, na které si vychutnáte zasloužený odpočinek. K dispozici vám zde bude Tangerine Beach Club, v němž si můžete vybrat z široké nabídky alkoholických i nealkoholických nápojů. Pro děti je pak připraven skvěle vybavený aquapark Cobra Kingdom. Nechybí ani wellness centrum či několik příležitostí pro skvělé občerstvení v průběhu dne. S tímto hotelem zkrátka a jednoduše nesáhnete vedle.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,8 z 5 (fantastické) od více než 3 990 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,4 z 10 (fantastické) od více než 61 návštěvníků
  • Hodnocení na Fischer – 5 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 11 237 návštěvníků

3. Calista Luxury Resort

📌 Luxusní volba pro rodiny s dětmi
📌 Kde se nachází: Kadriye, 07525 Serik/Antalya, Turecko

Calista Luxury Resort

Více fotografií na Invia.cz

Calista Luxury Resort je první hotel v Turecku oceněný prestižním oceněním Green Star. Celý resort se rozkládá na úctyhodné ploše 120 000 m2 a užívat si zde můžete jak přítomnost borovicového lesa, tak i rozpálených pláží a osvěžujícího moře. Ubytovat se můžete buď v klasických pokojích, nebo luxusně zařízených vilách, které vám poskytnou vše pro vaši nezapomenutelnou dovolenou.

I v tomto případě se můžete těšit na perfektní gastronomický zážitek. V bufetové restauraci Bellum se každý den servíruje pestrá nabídka pokrmů, ze kterých si můžete vybrat svého favorita. Nechybí ani několik á la carte restaurací, které můžete během svého pobytu postupně prozkoumat. Těšit se můžete také na několik barů s pestrou nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů. A v průběhu dne oceníte pestrou nabídku wrapů, svěžích salátů a lehkých jídel pro občerstvení.

Samozřejmostí je také skvělá dostupnost k písčité pláži, která je pro hosty pravidelně udržována v čistotě. Zavítat můžete také k osmi různým bazénům, mezi kterými najdete varianty pro dospělé i děti. Pokud zde budete mimo sezónu, můžete se dokonce těšit na vyhřívaný bazén pro váš komfort.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,8 z 5 (fantastické) od více než 3 692 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,2 z 10 (fantastické) od více než 253 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 7 návštěvníků

4. Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort

📌 Můžete si vybrat z 8 restaurací
📌 Kde se nachází: Belek, Kongre Caddesi No:12/A, 07506 Serik/Antalya, Turecko

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort

Více fotografií na Cedok.cz

Skvělou volbou je také poměrně nově zrekonstruovaný hotelový resort Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort. Komplex je obklopen borovými lesy a kombinuje v sobě prvky moderního a rustikálního designu. Díky své velikosti přitom pojme velký počet hostů, kteří se v rámci resortu rozmístí a celek tak nepůsobí příliš přeplněně.

V bufetové restauraci Limak se můžete těšit na bohatě servírované snídaně, obědy i večeře. Samozřejmostí je pestrý výběr pokrmů, který bývá průběžně obměňován, abyste si přišli na své po celou délku pobytu. Zavítat můžete také do restaurace Pinea, kde si pochutnáte skvělé pokrmy Středomoří a turecké kuchyně. V baru Laila Snack si poté můžete dopřát malé občerstvení v průběhu dne. K dispozici je také restaurace zaměřená ra rybí speciality, italská restaurace a mnoho dalšího.

Neodmyslitelnou součástí resortu je moderně vybavené SPA centrum, které vám zprostředkuje vše pro váš klidný odpočinek. Součástí je prostorný bazén, který je určen pro dospělé i děti. Navštívit však můžete také saunu či typické turecké parní lázně.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (fantastické) od více než 10 681 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,5 z 10 (fantastické) od více než 223 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 54 návštěvníků

5. Rixos Premium Belek

📌 Hotel s rozsáhlým bazénem
📌 Kde se nachází: Belek, Ileribaşı Mevkii, 07500 Serik/Antalya, Turecko

Rixos Premium Belek

Více fotografií na Invia.cz

Prémiový hotelový resort v Beleku nese označení Rixos Premium Belek. Jeho celková rozloha činí 400 000 m2, což napovídá, že si zde užijete skutečně spoustu zábavy, odpočinku i dlouhých procházek. Vybírat můžete z moderně zařízených pokojů, luxusních vil i speciálních prostorných řešení pro rodiny s dětmi.

Součástí resortu je Anjana Spa, kde si můžete vychutnat ničím nerušený odpočinek a dovolit si zpomalit. Kromě typických tureckých lázní se můžete zúčastnit také masáže, která vám pomůže uvolnit vaše tělo od nahromaděného stresu a zatuhnutých svalů. Samozřejmostí je i v tomto případě hned několik příležitostí pro občerstvení. Turquoise Restaurant na vás budou čekat pokrmy formou bufetu, na druhou stranu v Alâ Akşam Restaurant si budete moct pochutnat na čerstvě ugrilovaných pokrmech. A pokud vás láká zábava i po setmění, doporučujeme zavítat do zdejšího Moon Night Club, kde to žije až do rána.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (fantastické) od více než 6 819 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,4 z 10 (fantastické) od více než 760 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 3 návštěvníků

6. Selectum Luxury Resort Belek

📌 Jeden z nejluxusnějších hotelů v Beleku
📌 Kde se nachází: Kadriye, Belek Mahallesi Taşlıburun cad, Taşlıburun Mevki 14/2, 07506 Serik/Antalya, Turecko

Selectum Luxury Resort Belek

Více fotografií na Invia.cz

Mezi skvělé hotely v Beleku s all inclusive se právem řadí poměrně nově postavený Selectum Luxury Resort Belek. Důraz je v něm kladen zejména na špičkové služby, perfektní gastronomii a designové prostředí. I díky tomu získává spoustu pozitivních recenzí od návštěvníků z celého světa. Zdejší pláž se navíc pyšní prestižním oceněním Modré vlajky.

V hotelu pak najdete všechny důležité služby pro vaši dovolenou. Bufetová restaurace nese označení Selectum Main Restaurant a vybírat zde můžete z velkého množství pravidelně obměňovaných pokrmů. Navštívit ale můžete také restauraci zaměřenou na skvělé steaky, italskou restauraci nebo restauraci, v níž si pochutnáte na skvělých mořských plodech. Skvěle hodnocený je také zdejší sushi bar a nechybí ani snack bar přímo u bazénu.

Pokud toužíte po opravdu velkém odpočinku, v tomto hotelu si přijdete na své. Specialitou jsou zdejší masáže za použití pěny a scrubů, díky kterým svou pokožku zbavíte odumřelých kožních buněk. Vybírat ale můžete z pestré nabídky klasických, thajských i sportovních masáží. Součástí jsou také různá pleťová ošetření a vydat se můžete také k místnímu kadeřníkovi.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,9 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 6 038 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,9 z 10 (fantastické) od více než 298 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 17 návštěvníků

7. The Land Of Legends Belek

📌 Hotel s velkým zábavním parkem, avšak 3 km od pláže
📌 Kde se nachází: Kadriye Mahallesi Atatürk Caddesi No:1, 07506 Serik/Antalya, Turecko

The Land Of Legends Belek

Více fotografií na Invia.cz

Pokud cestujete společně s osobami, které touží po notné dávce adrenalinové zábavy, bude pro vás ideální volbou hotel The Land Of Legends Belek. Ostatně jedná se o skvělé řešení pro rodiny s dětmi, které si chtějí užít hravý styl vybavení jednotlivých pokojů i jízdu na dlouhém tobogánu. Jednotlivé pokoje jsou totiž tematicky zařízeny právě tak, aby nejmenším připomínaly pokoje doslova vystřižené z pohádky.

Klíčovým prvkem tohoto resortu je bezpochyby místní zábavní park, ve kterém můžete trávit dlouhé hodiny. Svézt se můžete na horské dráze nebo si užít jízdu po dlouhé skluzavce. Za zdůraznění stojí zejména zdejší Hyper Coaster, s nímž se dostanete do výšky 62 metrů. Nebo se vydejte na Typhoon Coaster, kde se po vystoupání do výšky 43 metrů setkáte s vodou. Těšit se můžete na celkem 40 různých tobogánů a 20 atrakcí, na nichž se dozajista vyřádí celá rodina.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (fantastické) od více než 29 000 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9 z 10 (fantastické) od více než 1 145 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,9 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 10 návštěvníků

8. Selectum Family Resort Belek

📌 Skvěle hodnocený hotel přímo na pláži
📌 Kde se nachází: Belek, Kongre Caddesi No: 364 Z01, 07506 Serik/Antalya, Turecko

Selectum Family Resort Belek

Více fotografií na Invia.cz

Vydejte se do populárního hotelového resortu Selectum Family Resort Belek. Nachází se přímo na pláži a kromě toho si můžete užívat relax také u prostorného bazénu, jehož součástí jsou pohodlná lehátka. Předností tohoto hotelu je skvělá gastronomie, kterou si chválí valná část hostů. Těšit se totiž můžete hned na několik restauracích, ve kterých se skvěle občerstvíte.

V Selectum Main Restaurant se pokrmy podávají formou bohatého bufetu. Kromě toho lze zavítat například do restaurace Fish A’la Carte zaměřené na čerstvé ryby a mořské plody. Nejen malé děti pak ocení přítomnost skvěle hodnocené italské restaurace.

Pokud si budete chtít odpočinek vychutnat plnými doušky, doporučujeme zavítat do zdejšího Spa & Turkish Bath, kde můžete navštívit typické turecké lázně, saunu nebo si objednat některou z dostupných masáží. Jelikož se jedná o rodinný resort, nesmíme zapomenout ani na vyžití pro nejmenší. Těm se bude jistě zamlouvat venkovní bazén s tobogány a dalšími zábavnými atrakcemi.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,9 z 5 (fantastické) od více než 4 347 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,5 z 10 (fantastické) od více než 275 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,2 z 5 (fantastické) od více než 9 návštěvníků

9. Kempinski Hotel The Dome Belek

📌 Luxusní hotel ze sítě Kempinski
📌 Kde se nachází: Kadriye, 3 Sokak No: 8 D:7A, 07500 Serik/Antalya, Turecko

Kempinski Hotel The Dome Belek

Více fotografií na Invia.cz

Síť hotelů Kempinski se právem řadí k těm nejluxusnějším na celém světě. Jednoho ze zástupců přitom najdeme i v letovisku Belek. Hotel nese označení Kempinski Hotel The Dome Belek a pyšní se pětihvězdičkovým oceněním. Nachází se přímo na pláži Středozemního moře a jedná se o stylový butikový hotel. Jednotlivé pokoje pak nabídnou perfektní výhledy na moře nebo do zahrady.

Těšit se i v tomto případě můžete na perfektní gastronomii. V resortu totiž najdete celkem 11 různých restaurací, které zaujmou svou pestrou nabídkou pokrmů. Pokud například dostanete chuť na skvělý míchaný koktejl, doporučujeme navštívit zdejší Putters Bar s panoramatickým výhledem na moře. Nechybí ani bar umístěný přímo v bazénu, kde se můžete osvěžit, zatímco vás zahřívají sluneční paprsky.

Ani v tomto případě přitom nebudete ochuzeni o typické turecké lázně. Ve zdejším luxusním SPA se budete moct nechat hýčkat. Vybrat si můžete z rozmanitých ájurvédských ošetření. Kromě toho lze relaxovat ve vnitřním vyhřívaném bazénu nebo si vybrat z nabídky masáží.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 1 273 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,9 z 10 (fantastické) od více než 297 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 5 návštěvníků

10. Paloma Grida

📌 Hotel s aquaparkem pro děti i dospělé
📌 Kde se nachází: İskele Mevkii Serik/Serik Antalya TR, 07500, Turecko

Paloma Grida

Více fotografií na Cedok.cz

Představte si hotel, kde můžete přímo z balkonu svého pokoje vlézt do bazénu. Přesně takový je hotel Paloma Grida, jehož pokoje jsou propojeny s okolním venkovním prostředím. Díky tomu si během pobytu užijete nezapomenutelný zážitek. I v tomto hotelu se můžete těšit na špičkové restaurace, kde jsou pokrmy připravovány z čerstvých místních surovin. Vybírat můžete také z pestré nabídky organických vín nebo si dopřát některý z koktejlů. Kromě bufetové restaurace můžete zavítat například do speciální restaurace zaměřené na steaky nebo třeba restaurace soustředěné na asijské pokrmy.

V Paloma Grida nechybí ani luxusní wellness centrum, kde si můžete dovolit stoprocentně vypnout. Vybrat si můžete z nejrůznějších ošetření těla a pleti. Nechybí ani typické turecké lázně, jejichž návštěva by jistě neměla na vašem seznamu zážitků chybět.

K hotelu neodmyslitelně patří také hezká udržovaná pláž se zlatým pískem a krásně čistým mořem. Relax si zde můžete vychutnat buď na pohodlných lehátkách, nebo v soukromých chatkách. Samozřejmostí je i perfektní dostupnost občerstvení v průběhu dne.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (fantastické) od více než 3 266 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,9 z 10 (fantastické) od více než 154 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,4 z 5 (fantastické) od více než 16 návštěvníků

Hana Smětáková

Přidat zkušenost

eighteen − six =