Tipy na hotely s privátním bazénem tzv. swim up hotely (TOP 15)

Zažijte mimořádný komfort a těšte se na vaší dovolené z přítomnosti privátního bazénu. V tomto článku se podíváme na TOP hotely s privátním bazénem, které vás překvapí špičkovou nabídkou služeb, luxusní gastronomií a mnohdy i přítomností uvolňujícího SPA centra. Jednotlivé hotely jsme pro vás vybrali napříč oblíbenými evropskými destinacemi, nechybí však ani zastoupení v Egyptě či na Kanárských ostrovech.

1. Lesante Blu Exclusive Beach

📌 Luxusní komplex pro náročnou klientelu
📌 Kde se nachází: Kréta, Řecko

Lesante Blu Exclusive Beach

Pod označením Lesante Blu Exclusive Beach se skrývá luxusní hotelový komplex nacházející se na řecké Krétě. Hotel je přitom určen pouze pro dospělé a potěší špičkovou nabídkou zdejších služeb. Předností je především ubytování v soukromých suitách s vlastním bazénem. Díky tomu se můžete prakticky hned po probuzení osvěžit ve vlastním bazénu a přitom se nenechat nikým rušit.

Lesante Blu Exclusive Beach

Tento 5hvězdičkový hotel dále potěší i skvělou nabídkou, co se gastronomie týče. Zavítat můžete třeba do fine diningové restaurace Melia, která se zaměřuje na využívání maximálně čerstvých a lokálních surovin. Za skvělým obědem nebo večeří se pak můžete vydat třeba do restaurace Ostria s pestrou nabídkou typických řeckých specialit. A na své si přijdete i v případě, že se chcete oddávat ničím nerušenému odpočinku ve SPA centru, kde najdete spoustu masáží, sauny a či hamam lázně.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,8 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 492 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,4 z 10 (fantastické) od více než 446 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 868 návštěvníků

2. The Royal Blue Resort

📌 Skvělý resort hned u písečné pláže
📌 Kde se nachází: Kréta, Řecko

The Royal Blue Resort

Dalším skvělým 5hvězdičkovým hotelem je swim up hotel The Royal Blue Resort. Nachází se na řecké Krétě a nabízí špičkové služby pro vaši pohodovou dovolenou.

Vybrané pokoje či apartmány mají svůj vlastní přístup do bazénu. Kromě toho ale samozřejmě můžete zavítat i na nedalekou skvěle hodnocenou písčitou pláž, která bývá hezky udržovaná a čistá.

The Royal Blue Resort

Skvělou gastronomii si budete užívat v hlavní bufetové restauraci Symposium s typickými řeckými pokrmy i mezinárodními specialitami. Za zmínku stojí ale i výjimečná á la carte restaurace Alati, která podává mezinárodní klasiky s krétskou fúzí. A za čerstvými rybami a mořskými plody stačí vyrazit do restaurace Asterias. Ani v tomto případě pak nechybí luxusní wellness centrum s pestrou nabídkou masáží, s nimiž zažijete únik od každodenního stresu.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 1 143 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9 z 10 (fantastické) od více než 526 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 646 návštěvníků

3. TUI BLUE Palazzo Del Mare

📌 Jen 50 metrů od pláže karibského typu
📌 Kde se nachází: Kos, Řecko

TUI BLUE Palazzo Del Mare

Luxusní 5hvězdičkový hotel TUI BLUE Palazzo Del Mare se pyšní špičkovou kvalitou služeb, krásným prostředím a především nedalekou pláží karibského typu. Díky tomu si zde odpočinek vychutnáte opravdu plnými doušky a zapomenete na každodenní shon. Vybrané pokoje disponují terasou a přímým vstupem do bazénu. Vzhledem k tomu si lze osvěžení vychutnat skutečně kdykoliv.

TUI BLUE Palazzo Del Mare

V areálu najdete hned několik restaurací a barů, kde si můžete dopřát občerstvení a skvělé alkoholické i nealkoholické nápoje. Ani v tomto případě nechybí oáza klidu v podobě stylového wellness centra, kde najdete dvě sauny, dvě parní komory a ve vedlejší sezóně také vyhřívaný bazén.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 684 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9 z 10 (fantastické) od více než 511 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 957 návštěvníků

4. OKU Ibiza

📌 Stylový hotel se skvělou restaurací
📌 Kde se nachází: Ibiza, Španělsko

OKU Ibiza

Krásný 5hvězdičkový hotel OKU Ibiza se nachází v těsné blízkosti nádherné zátoky Cala Gracio. Z vybraných pokojů se vám naskytne výhled na oceán. Některé z nich disponují svým vlastním bazénem pro váš maximální komfort. K exkluzivnímu pronájmu pak poslouží samostatná vila se čtyřmi ložnicemi.

OKU Ibiza

Kromě odpočinku v soukromém bazénu se můžete vydat také do dvou veřejných hotelových bazénů. Za občerstvením se můžete vydat do hotelové restaurace, kde jsou vyhlášené zejména čerstvě připravované ryby. Na večeři pak může přijít vhod japonská fusion restaurace s unikátními chutěmi. A jelikož jste na Ibize, po setmění samozřejmě nechybí ani DJ, který začne hrát při západu slunce. Zkrátka a jednoduše – na tomto místě si skutečně odpočinete od každodenních starostí.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,4 z 5 (fantastické) od více než 450 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9 z 10 (fantastické) od více než 1 919 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 233 návštěvníků

5. Stella Island Resort & Spa (Adults Only)

📌 Luxusní 5hvězdičkový hotel jen pro dospělé
📌 Kde se nachází: Kréta, Řecko

Stella Island Resort & Spa

Privátní bazén nabízí také resort Stella Island Resort & Spa, který je určen výhradně pro dospělé. Zajímavostí je, že tento hotel byl již při výstavbě inspirován malebnými Maledivy. Vzhledem k tomu připomíná několik ostrovů, které jsou zasazeny do hotelového bazénu. Kolem centrální části bazénu se nachází bungalovy, které mají terasu s lehátky a odtud se hosté dostanou přímo do společného bazénu.

Stella Island Resort & Spa

Díky tomuto uspořádání si budete moct užívat luxus, téměř jako kdybyste měli svůj vlastní bazén (některé pokoje však mají i privátní bazén). Ochuzeni nebudete ani z hlediska gastronomie. Hotelová restaurace je totiž na velmi vysoké úrovni. Těšit se můžete nejen na řecké speciality, ale i oblíbené mezinárodní pokrmy. A pokud se vám náhodou již hotel omrzí, během pár minut chůze můžete dorazit na pláž. Ta nejbližší je vzdálená 400 metrů od hotelu.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,8 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 1 371 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,5 z 10 (fantastické) od více než 756 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 624 návštěvníků

6. Olea All Suite Hotel

📌 Krásné luxusní pokoje s bazénem
📌 Kde se nachází: Zakynthos, Řecko

Olea All Suite Hotel

Skvělý hotel, který se bude zamlouvat zejména dospělým. Tak lze ve stručnosti charakterizovat Olea All Suite Hotel, který je stylově obklopen přírodou. Srdcem tohoto komplexu je 4 000 m² bazén, který vybízí k odpočinku. Z vybraných pokojů se přitom naskytne přístup do privátního bazénu pro ještě větší dávku luxusu. Těšit se můžete také na soukromou terasu s lehátky, kde se můžete v klidu opalovat nebo si třeba číst.

Olea All Suite Hotel

Součástí hotelového resortu je několik restaurací a barů, které vás jednoznačně překvapí kvalitou a skvělou chutí pokrmů a nápojů. Z hlavní restaurace Omikron si navíc vychutnáte dechberoucí výhled na moře. V Cocoon baru si pak budete moct vychutnat nápoj a přitom si užít jemnost písku na bosých nohách. V místním SPA centru si pak můžete vybrat některé z pleťových či tělových ošetření.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,8 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 373 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,5 z 10 (fantastické) od více než 756 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 5 z 5 (fantastické) od více než 614 návštěvníků

7. TUI Blue Zante Maris

📌 V blízkosti prostorné písečné pláže
📌 Kde se nachází: Zakynthos, Řecko

TUI Blue Zante Maris

Dalším luxusním 5hvězdičkovým hotelem je TUI Blue Zante Maris. Nachází se na řeckém ostrově Zakynthos, v docházkové vzdálenosti od udržované písčité pláže. Hotel je určen pouze pro dospělé a zaujme špičkovým vybavením i vysokou kvalitou nabízených služeb. Jednotlivé pokoje jsou designově zařízené a nechybí u nich soukromé bazény.

Kromě hlavní bufetové restaurace můžete zavítat do plážové restaurace a baru, kde na vás čeká pestrý výběr menších dobrot a také skvělého pití. Nechybí ale ani pool bar přímo u bazénu, abyste mohli těžit z dovolené s veškerým potřebným komfortem. Za masážemi, kosmetickým nebo tělovým ošetřením můžete vyrazit do zdejšího wellness centra. Najdete zde také saunu a parní komoru pro ještě větší uvolnění vašeho těla. Zkrátka a jednoduše – v tomto hotelu si užijete luxus se vším všudy.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 606 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,5 z 10 (fantastické) od více než 31 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 996 návštěvníků

8. Lopesan Baobab Resort

📌 Luxusní resort v africkém stylu
📌 Kde se nachází: Gran Canaria, Španělsko

Lopesan Baobab Resort

Chybu jistě neuděláte ani s 5hvězdičkovým hotelovým resortem Lopesan Baobab Resort. Nachází se na malebném ostrově Gran Canaria a nabízí atmosféru, která vás přenese do afrických zemí. Právem se přitom jedná o jeden z nejvelkolepějších hotelových komplexů na tomto ostrově.

Vybrané pokoje se pyšním soukromým bazénem, díky čemuž si budete užívat luxus, který si opravdu zasloužíte.

Lopesan Baobab Resort

V komplexu najdete hned dvě skvělé bufetové restaurace s pestrým výběrem pokrmů. Kromě toho můžete zamířit také do restaurace, která se specializuje na grilovaná masa. A pokud zatoužíte po netradičních pokrmech, stačí vyrazit do africké restaurace, kde na vás čekají typické místní speciality. Přímo u bazénu také najdete stylový pool bar, který doslova vybízí k tomu odpočinout si zde a vychutnat si některý z osvěžujících nápojů.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 7 318 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,7 z 10 (fantastické) od více než 1 345 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 9 695 návštěvníků

9. Blue Lagoon Village

📌 Skvělý hotelový resort se zábavním parkem
📌 Kde se nachází: Kos, Řecko

Blue Lagoon Village

Mezi luxusní hotelové komplexy s privátními bazény se řadí také Blue Lagoon Village. Jedná se o all inclusive hotel, který nabízí přímý přístup ke krásné písčité pláži, kde si vychutnáte dokonalý odpočinek. Vybírat můžete z různých typů pokojů, z nichž některé disponují právě vlastním swim up bazénem pro váš mimořádný komfort.

Blue Lagoon Village

Těšit se můžete také na několik skvělých restaurací a barů. Hlavní restaurace Aegean nabídne krásný výhled na moře a také typické řecké a mezinárodní speciality. Kromě toho můžete zavítat do typické čínské restaurace nebo si dopřát pizzu v italské restauraci. Nechybí pak ani kouzelná taverna nebo BBQ restaurace. Nejen nejmenší hosté pak jistě ocení přítomnost zmrzlinárny přímo v hotelu. Za odpočinkem pak můžete vyrazit také do zdejšího wellness centra, ve kterém najdete prostorný bazén, saunu a rovněž pestrou nabídku masáží.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 1 612 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,2 z 10 (fantastické) od více než 55 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 2 622 návštěvníků

10. Steigenberger Resort Alaya

📌 Užijte si celkem 5 venkovních bazénů
📌 Kde se nachází: Marsa Alam, Egypt

Steigenberger Resort Alaya

Další skvělou volbou je hotel pouze pro dospělé s označením Steigenberger Resort Alaya. Nachází se na krásném pobřeží Madinat Coraya a nabízí moderně zařízené pokoje, z nichž některé disponují právě i swim up bazénem. Vzhledem k celkovému pojetí hotelu se hodí zejména pro zamilované páry, páry trávící líbánky nebo seniory, kteří si chtějí dopřát zasloužený klid.

Steigenberger Resort Alaya

I v tomto případě na vás samozřejmě čeká hned několik gastronomických cílů. Těšit se můžete nejen na hlavní bufetovou restauraci Sultana, ale i restauraci v italském stylu Basilico, asijskou restauraci Rocca a nebo tematickou restauraci Zaytoun s pokrmy blízkého východu. Ani v tomto případě nechybí špičkově zařízené wellness centrum se saunou, vířivkou a vnitřním bazénem. Z místního fitness centra se vám naskytne dechberoucí výhled na moře.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,9 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 2 738 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,6 z 10 (fantastické) od více než 926 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 5 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 1 929 návštěvníků

11. Zafiro Palace Alcudia

📌 Skvělý hotel pro všechny věkové kategorie
📌 Kde se nachází: Mallorca, Španělsko

Zafiro Palace Alcudia

Dalším luxusním 5hvězdičkovým hotelem se swim up pokoji je Zafiro Palace Alcudia na Mallorce. Jednotlivé pokoje jsou zařízeny v moderním stylu a získají si vás skvělou atmosférou i nádherným výhledem. Vybírat můžete z 10 různých typů apartmánů, z nichž některé disponují například soukromou vířivkou, jiné již zmíněným privátním bazénem. Záleží tedy jen na vašich preferencích.

Zafiro Palace Alcudia

V místní bufetové restauraci na vás čeká pestrý výběr pokrmů během snídaně, obědu i večeře. Kromě toho však v areálu najdete také několik á la carte restaurací, které se zaměřují například na italskou, asijskou nebo středomořskou kuchyni. Hotel oceníte i v případě, že budete cestovat společně s dětmi. Pro nejmenší zde totiž nechybí skvěle vybavený Kids Club a bohatý animační program.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 998 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,3 z 10 (fantastické) od více než 177 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 2 808 návštěvníků

12. Avra Imperial Hotel

📌 Hotel zasazený do krásné zahrady s bazény
📌 Kde se nachází: Kréta, Řecko

Avra Imperial Hotel

Pokoj s privátním bazénem najdete také u 5hvězdičkového hotelu Avra Imperial Hotel. Vybírat můžete z různých variant pokojů a apartmá s odlišným vybavením, z nichž některé disponují právě i vlastním bazénem. Těšit se můžete na moderně zařízené pokoje, které na vás dýchnou luxusem. V luxusním SPA centru na vás čeká třeba vnitřní vyhřívaný bazén, sauny nebo nabídka pleťových a tělových ošetření.

Avra Imperial Hotel

I v tomto případě je součástí hned několik restaurací a barů, které dokreslují skvělý gastronomický zážitek. Za zmínku stojí třeba hlavní bufetová restaurace Basilico s pestrou nabídkou průběžně obměňovaných pokrmů. Za japonskou, čínskou a thajskou kuchyní můžete vyrazit do restaurace Blue Dong. Pokud zatoužíte po čerstvých těstovinách a pizze, stačí se vypravit do podniku Al Fresco. Kromě toho ale nechybí ani vinný sklípek a několik barů s pestrou škálou alkoholicých a nealkoholicých nápojů.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 1 932 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,6 z 10 (fantastické) od více než 379 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 2 235 návštěvníků

13. TUI BLUE Adriatic Beach

📌 Krásný hotel s výhledem na moře
📌 Kde se nachází: Živogošće, Chorvatsko

TUI BLUE Adriatic Beach

Skvělé swim up hotely na vás čekají také v nedalekém Chorvatsku. Jedním z nich je TUI BLUE Adriatic Beach. Z jednotlivých pokojů se vám přitom naskytnou krásné výhledy na moře. Hotel leží v těsné blízkosti udržované oblázkové pláže, která doslova vybízí k relaxaci. Jedná se o čtyřhvězdičkový hotel pouze pro dospělé, čemuž ostatně odpovídá i nabídka poskytovaných služeb.

TUI BLUE Adriatic Beach

Uvnitř areálu na vás čeká hned několik možností pro občerstvení. Kromě hlavní bufetové restaurace můžete zavítat také do á la carte restaurace Culinarium, místního pool baru nebo kavárny. Nechybí ani koktejl bar s výhledem na západ slunce, kde si můžete vychutnat romantické chvilky se svou drahou polovičkou. I v tomto případě nechybí skvěle zařízené wellness centrum se saunou, masážemi a salonem krásy.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 402 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,7 z 10 (fantastické) od více než 1 533 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 942 návštěvníků

14. TUI BLUE Makarska – Adults Only

📌 Hotel s luxusními swim up apartmány
📌 Kde se nachází: Makarská, Chorvatsko

TUI BLUE Makarska

Seznam hotelů s privátním bazénem završíme tímto skvělým hotelem pouze pro dospělé, který se nachází na Makarské v Chorvatsku. Vybírat můžete jak ze standardních pokojů, tak i luxusních variant se swim up bazénem. Z vybraných pokojů se vám naskytne krásný výhled na moře, z ostatních pak na okolní hory.

TUI BLUE Makarska

I v tomto případě se můžete těšit na prvotřídní nabídku služeb, která odpovídá úrovni čtyřhvězdičkového hotelu. V areálu najdete hned několik gastronomických cílů. Kromě hlavní bufetové restaurace se můžete vydat do á la carte restaurace Culinarium nebo třeba stylového baru u bazénu. I v tomto případě nechybí wellness centrum s bohatou nabídkou masáží a nejrůznějších ošetření, se kterými si odpočinek vychutnáte opravdu na maximum.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 200 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,7 z 10 (fantastické) od více než 1 842 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 620 návštěvníků

Hana Smětáková

Přidat zkušenost

17 − 8 =