Kanárské ostrovy s dětmi – tipy na nejlepší hotely a ubytování

Vydejte se společně s celou rodinou na Kanárské ostrovy a užijte si zdejší teplé podnebí, krásnou přírodu i dechberoucí výhledy. Inspirujte se jednotlivými tipy na hotely a užijte si Kanárské ostrovy s dětmi. V následujícím žebříčku jsou zahrnuty varianty napříč jednotlivými ostrovy, které spojují špičkové služby, rodinné pokoje, dětská gastronomie i neodmyslitelné kluby s animačním programem.

1. Bahia Principe Fantasia Tenerife

📌 Rodinný resort se spoustou zábavy
📌 Kde se nachází: Av. J.M. Galván Bello, S/N, 38639, Santa Cruz de Tenerife, Španělsko

Bahia Principe Fantasia Tenerife

Více fotografií na Čedok.cz

Tento 5hvězdičkový hotelový resort nabízí vše potřebné pro pohodovou dovolenou s dětmi plnou nekončící zábavy. Díky své velké rozloze je součástí areálu spousta atrakcí, které bezpochyby zabaví menší i větší. Celý resort je navíc tematicky postaven a dekorován tak, aby vám připomínal scenérie z pohádky. Proto zde najdete třeba majestátní hrad či draka.

Samozřejmostí je v tomto případě veškeré potřebné vybavení pro rodiny s dětmi. Maminky jistě ocení oddělenou místnost na kojení. Kromě toho zde najdete Kids Club a Teens Club, kde menší děti i teenagery spolehlivě zabaví tým zkušených animátorů. V hotelu si můžete vybrat stravování formou all inclusive, přičemž pro děti je připravena speciální sekce v bufetu s jejich oblíbenými jídly.

Bahia Principe Fantasia Tenerife

V resortu se dále můžete těšit na pestrou škálu nejrůznějších vystoupení a aktivit pro celé rodiny, jejichž účast si můžete rezervovat. Samozřejmostí je také obrovský komplex bazénů, v nichž můžete bez potíží strávit celý den. Právem se hotel řadí mezi TOP hotely pro děti na Kanárských ostrovech.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (fantastické) od více než 8 747 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,7 z 10 (skvělé) od více než 1 400 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 6 návštěvníků

2. H10 Suites Lanzarote Gardens

📌 Skvěle hodnocený rodinný hotel na Lanzarote
📌 Kde se nachází: Av. de las Islas Canarias, 13, 35508 Costa Teguise, Las Palmas, Španělsko

H10 Suites Lanzarote Gardens

Více fotografií na Fischer.cz

Pokud hledáte rodinný hotel na Lanzarote, stojí jednoznačně za doporučení H10 Suites. Těšit se zde můžete na prostorné pokoje a apartmány, které jsou speciálně upraveny právě pro děti. Navštívit můžete třeba zábavnou pirátskou loď Daisy Adventure, která vybízí k podnícení dětské fantazie, nebo si užít adrenalin na některé ze skluzavek v bazénu.

I v tomto případě lze využívat stravování formou all inclusive, přičemž pro nejmenší je připraven speciální dětský bufet. Mlsné jazýčky tak budou spokojené. V hlavní sezóně se můžete těšit na pestrý zábavný program pro celou rodinu, kterého se můžete zúčastnit. Dětem je k dispozici také dětský klub rozdělený podle věku, kde vaše ratolesti zabaví špičkoví animátoři a vy si budete moct užít klidný čas jen sami pro sebe.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 826 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,4 z 10 (skvělé) od více než 451 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 3 návštěvníků

3. Hard Rock Hotel Tenerife

📌 Luxusní 5hvězdičkový hotel
📌 Kde se nachází: Avenida Adeje 300, Av. Playa Paraiso, s/n, 38678 Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Španělsko

Hard Rock Hotel Tenerife

Více fotografií na Invia.cz

Pokud přemýšlíte, kam na Kanáry s dětmi, můžete vyzkoušet i ostrov Tenerife. Hard Rock Hotel se pyšní 5 hvězdičkami, což vypovídá o mimořádné kvalitě zdejších služeb. Samozřejmostí jsou v tomto případě moderně zařízené pokoje, špičková gastronomie a vstřícný personál, na který se můžete kdykoliv obrátit.

Volný čas můžete trávit třeba u komplexu několika bazénů, kde se vyřádí děti každého věku. Nejmenší jistě ocení brouzdaliště, starší pak mohou trénovat plavání ve větší hloubce. A pokud budete chtít, můžete samozřejmě zavítat i na místní soukromou pláž, kde vás jen tak někdo nebude rušit.

Pro děti je dále připraven Roxity Kids Club, kde najdou nesčetné množství hraček a další zábavy. Navíc zde mohou snadno navázat přátelství se svými vrstevníky a užít si dovolenou plnou zábavy a dobrodružství.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 7 278 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,7 z 10 (skvělé) od více než 4 584 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 10 641 návštěvníků

4. SENTIDO Æquora Lanzarote Suites

📌 Speciální rodinné pokoje i dětský bufet
📌 Kde se nachází: C. Urano, s/n, 35510 Puerto del Carmen, Las Palmas, Španělsko

SENTIDO Æquora Lanzarote Suites

Více fotografií na Čedok.cz

Další špičkový hotel pro rodiny s dětmi nese označení SENTIDO Aequora. V tomto ohledu nabízí spoustu služeb a snaží se právě rodinám s dětmi vyjít maximálně vstříc. Proto se můžete těšit na speciální rodinné pokoje, kde budete mít dostatek prostoru. Nechybí ani rodinná restaurace se speciální bufetovou sekcí pro nejmenší, kde si vaše ratolesti jistě vyberou své oblíbené pokrmy.

Nechybí ani dětský klub, který je určen pro ratolesti od 4 let. Věnovat se jim bude tým zkušených animátorů a společně s ostatními dětmi si vyzkouší spoustu různých aktivit a her. Samozřejmostí je také dětské hřiště nebo bazén s přizpůsobenou hloubkou a zábavnými prvky. Starší děti jistě ocení herní zónu s kulečníkem a dalšími zábavnými prvky.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 3 842 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,6 z 10 (skvělé) od více než 2 417 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,7 z 5 (fantastické) od více než 147 návštěvníků

5. Roca Nivaria Gran Hotel, Tenerife

📌 Prostory přizpůsobené dětem
📌 Kde se nachází: Av. Adeje 300, s/n, 38678 Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Španělsko

Roca Nivaria Gran Hotel

Více fotografií na Fischer.cz

Perfektní volbou pro rodiny s dětmi je také 5hvězdičkový hotel Roca Nivaria Gran Hotel. Nachází se na Tenerife a nabízí veškeré potřebné vybavení pro vaši pohodovou dovolenou. Z vybraných pokojů se vám naskytne krásný výhled na oceán, díky čemuž se budete moct každý den probouzet se skutečně skvostným výhledem.

Roca Nivaria Gran Hotel

I v tomto případě je samozřejmostí spousta bazénů, ve kterých se nejmenší jistě zabaví. Kromě toho mohou zavítat do dětského klubu, který je určen pro nejmenší od 4 do 12 let. Každý den se můžete těšit na pestrý animační program, díky čemuž se vaše ratolesti rozhodně nebudou nudit.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 1 860 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,9 z 10 (skvělé) od více než 1 519 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 8 návštěvníků

6. Hotel Gran Oasis Resort

📌 Můžete si vybrat i rodinné pokoje
📌 Kde se nachází: C. Meandro, 3, 38640 Arona, Santa Cruz de Tenerife, Španělsko

Hotel Gran Oasis Resort

Více fotografií na Invia.cz

Další skvělý rodinný hotel, ve kterém si perfektně odpočinete, nese označení Hotel Gran Oasis Resort. Jeho součástí jsou rodinné pokoje, díky čemuž může společně spát celá rodina a přitom mít dostatek prostoru a cítit se pohodlně. Samozřejmostí je i v tomto případě skvělá gastronomie, přičemž v jednotlivých restauracích si díky pestré škále pokrmů přijdou na své dospělí i děti.

Děti budou jistě nadšené ze zdejšího Water Parku, jehož součástí je brouzdaliště včetně několika atrakcí a skluzavky přímo do vody. Těšit se můžete také na tým animátorů, kteří dětem zprostředkují zábavu. Jednat se může o nejrůznější hry, vyrábění či sportovní aktivity. A skvělým zakončením každého dne se jistě stane i mini disco. Pro starší děti je dále připravena speciální Game room, kde si mohou děti zahrát třeba nejnovější videohry.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 756 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,5 z 10 (skvělé) od více než 1 805 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 3 017 návštěvníků

7. Gran Meliá Palacio de Isora, Tenerife

📌 5hvězdičkový hotel na úpatí Mount Teide
📌 Kde se nachází: Av. de los Océanos, s/n, 38686 Alcalá, Santa Cruz de Tenerife, Španělsko

Gran Meliá Palacio de Isora, Tenerife

Více fotografií na Čedok.cz

Skvělý hotel, ve kterém si užijete prvotřídní dovolenou. Gran Meliá Palacio de Isora je pětihvězdičkový resort, který se kromě jiného pyšní nejdelším nekonečným bazénem v celé Evropě. Potěší i svou polohou, kdy se rozkládá přímo na úpatí Mount Teide na Tenerife. Těšit se můžete nejen na moderní pokoje, ale i prvotřídní gastronomii a špičkově zařízené wellness centrum.

Cestující s dětmi budou jistě nadšení přítomnosti dětského klubu, kde se nejmenším bude věnovat tým zkušených animátorů. Postarají se i o děti od 4 měsíců věku, díky čemuž si budete moct alespoň na chvíli užít čas strávený jen ve dvou. Samozřejmostí je také skvěle vybavené hřiště s množstvím skluzavek a zábavných prvků. Každý den jsou pak pro děti připraveny určité aktivity rozvíjející jejich pohybové i kreativní dovednosti.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 4 222 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,4 z 10 (skvělé) od více než 1 471 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 10 návštěvníků

8. HOVIMA La Pinta Beachfront Family Hotel

📌 Hotel přímo u krásné a udržované pláže
📌 Kde se nachází: Av. de España, 5, 38660 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Španělsko

HOVIMA La Pinta Beachfront Family Hotel

Více fotografií na Fischer.cz

HOVIMA La Pinta Beachfront je další z hotelů jako stvořených pro pohodovou rodinnou dovolenou. Resort nabízí přímý vstup na krásnou pláž La Pinta a s vybraných pokojů si budete vychutnávat nádherné výhledy na Atlantický oceán. Nejmenší se mohou těšit také na dětské kluby, moderní hřiště a tobogán do bazénu. O pestrou škálu aktivit se stará zdejší maskot Globi.

I v tomto hotelu se přitom dočkáte prvotřídních služeb, abyste si svůj pobyt užili na maximum. Samozřejmostí jsou moderně vybavené pokoje se vším potřebným i skvělá gastronomie. Vzhledem k tomu se zde hravě občerství dospělí i děti.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 913 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,1 z 10 (skvělé) od více než 27 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 10 návštěvníků

9. Hotel Landmar Costa Los Gigantes, Tenerife

📌 Hotel, v němž je zábava dětí prioritou
📌 Kde se nachází: C/ Juan Manuel Capdevielle, 8, 38683 Santiago del Teide, Santa Cruz de Tenerife, Španělsko

Hotel Landmar Costa Los Gigantes, Tenerife

Více fotografií na Čedok.cz

4hvězdičkový hotel Landmar Costa Los Gigantes se nachází na Tenerife a pro rodiny s dětmi nabízí vše potřebné. Vybírat můžete hned z několika typů pokojů podle toho, kolik vás na dovolenou pojede. Těšit se můžete na hned několik restaurací, abyste se najedli vy i vaše ratolesti. Kromě klasické bufetové restaurace zde najdete i bufet přímo u bazénu pro rychlé občerstvení během dne.

V resortu najdete prostornou soustavu bazénů, která doslova vybízí k dovádění vašich ratolestí. Zkrátka nepřijdete ani z hlediska dětského klubu. Písečná pláž je vzdálená zhruba 500 metrů od hotelu. Rodiny s dětmi jistě ocení poměrně pozvolný vstup do moře. V hlavní sezóně je pro vás připraven také pestrý animační program, který zabaví celou rodinu.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,4 z 5 (fantastické) od více než 6 218 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,4 z 10 (skvělé) od více než 2 041 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 84 návštěvníků

10. Hotel Suites & Villas, Maspalomas

📌 Hotel uprostřed krásné zahrady
📌 Kde se nachází: Avenida Sunair sn Avenida Ángel Luis Tadeo Tejera, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Španělsko

Hotel Suites & Villas, Maspalomas

Více fotografií na Fischer.cz

Na závěr pro vás máme ještě tip na skvělý hotel pro rodiny s dětmi na ostrově Gran Canaria. Nese označení Hotel Suites & Villas a je obklopen krásnou přírodou prostřednictvím udržované zahrady. Pláž je v tomto případě vzdálená více než 1 km od hotelu, proto se hodí spíše pro rodiny, kteří chtějí většinu času trávit u bazénu. Mimo hlavní sezónu jsou bazény vyhřívané, díky čemuž se jedná o skvělý tip na dovolenou prakticky po celý rok.

V resortu se nachází miniklub s pestrým animačním programem pro menší i starší děti. V hotelu si pochutnáte na skvělém jídle. Těšit se můžete na bufetovou restauraci s pravidelně obměňovánými pokrmy, které vás tedy během pobytu jen tak neomrzí. Nechybí ani Pool Bar pro drobné občerstvení během dne.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,4 z 5 (fantastické) od více než 2 721 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,2 z 10 (skvělé) od více než 849 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,4 z 5 (fantastické) od více než 3 návštěvníků

Hana Smětáková

Přidat zkušenost

eighteen + ten =