Hotely bez dětí v Turecku: nejlepší adults only pro dospělé

Vydejte se do prosluněného Turecka se svou drahou polovičkou nebo třeba partou s přátel. V tomto článku se podrobně podíváme na ty nejlepší hotely bez dětí v Turecku, kde si vychutnáte tolik potřebný klid a relax. Turecko samo o sobě vás přivítá vstřícnými lidmi, bohatou historií, skvělou gastronomií a krásným počasím po většinu roku.

1. Commodore Elite Suites & Spa (18+), Antalya

📌 Luxusní prázdninový resort
📌 Kde se nachází: Evrenseki mahallesi 21. Sk No: 3, PK.15, 07600 Manavgat/Antalya, Turecko

Commodore Elite Suites & Spa (18+)

Více fotografií na Fischer.cz

Nechcete na dovolené činit žádné kompromisy? V tom případě vás jistě zaujme Commodore Elite Suites & Spa, který se řadí mezi TOP adults only hotely v Turecku. Je určen pouze pro dospělé, čemuž odpovídá i nabídka zdejších služeb. Dětské hřiště či dětský bazén zde nenajdete.

Hotel se nachází přímo u krásné udržované pláže, na níž si můžete vychutnat potřebný odpočinek. Součástí je také velmi příjemná plážová promenáda, která doslova vybízí k pohodovým procházkám po pobřeží. Osvěžit se můžete nejen v moři, ale i v komplexu bazénů.

Těšit se můžete na moderně zařízené pokoje a v nabídce najdete stravování formou ultra all inclusive, díky čemuž si užijete komfort na maximum. Během odpočinku pak jistě oceníte také místní moderně zařízené SPA centrum, ve kterém se můžete objednat na jednu z široké nabídky masáží. Pokud hledáte hotely v Turecku pro 18+, tady si přijdete na své.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,8 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 1 624 návštěvníků
  • Hodnocení na Invia – 4,8 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 37 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 5 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 2 057 návštěvníků

2. Hotel Selectum For Two Side (16+), Manavgat

📌 Krásný hotel se soukromou pláží
📌 Kde se nachází: Kızılağaç, Turizm Merkezi, 07600 Manavgat/Antalya, Turecko

Hotel Selectum For Two Side (16+)

Více fotografií na Blue-style.cz

5hvězdičkový hotel Selectum For Two Side zaujme přítomností krásné udržované pláže, která doslova vybízí k odpočinku. Vybrat si můžete z pokojů s výhledem na moře, nebo na okolní krajinu. Samozřejmostí je veškeré vybavení, které podtrhne celkový komfort během vašeho pobytu.

Za osvěžením můžete vyrazit nejen na pláž, ale i k prostornému bazénu. Pro nepřízeň počasí je připraven vnitřní bazén s možností využívat také vířivku. Vnitřní bazén je přitom neodmyslitelnou součástí zdejšího SPA centra, ve kterém můžete zavítat do sauny nebo si užít některé z nabízených tělových či pleťových ošetření.

Předností je také špičková gastronomie. Kromě hlavní bufetové restaurace zde najdete restauraci Tabla Kebab, do níž doporučujeme zavítat právě na autentický turecký kebab. Kromě toho v nabídce najdete také skvěle hodnocenou italskou či japonskou restauraci, pokud během dovolené dostanete chuť na něco jiného. K dispozici je také hned 6 barů. Hotel Selectum For Two Side se řadí mezi TOP hotely v Turecku pro 16+.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,9 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 697 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking – 6,6 z 10 (skvělé) od více než 24 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 259 návštěvníků

3. TUI BLUE Barut Andiz (16+), Manavgat/Antalya

📌 Hotel se skvělou gastronomií
📌 Kde se nachází: Side, Özal Cd. No:31, 07330 Manavgat/Antalya, Turecko

TUI BLUE Barut Andiz (16+), Manavgat/Antalya

Více fotografií na Tui.cz

Další ze skvěle hodnocených hotelů v Turecku, který má svým hostům rozhodně co nabídnout. TUI BLUE Barut Andiz je určen pro starší 16 let. Rozprostírá se v bezprostřední blízkosti pláže a za osvěžením můžete vyrazit nejen do moře, ale i do prostorného bazénu.

V místních restauracích se můžete těšit na skvělé pokrmy, které vznikají pod taktovkou mezinárodně ohodnocených šéfkuchařů. I v tomto případě se můžete těšit na menší útulné SPA centrum, do kterého se můžete vydat za odpočinkem nebo třeba některou z masáží. V hlavní sezóně se můžete těšit také na pestrý animační program včetně nejrůznějších představení, který vám váš pobyt jistě zpestří.

Hotel nabízí i tvz. pokoje s přímým vstupem do bazénu, lázně, wellness či vířivky.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,8 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 691 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking – 9,2 z 10 (fantastické) od více než 63 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 5 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 2 594 návštěvníků

4. Adam&Eve Hotel (16+), Antalya

📌 Hotel u dlouhé a široké pláže
📌 Kde se nachází: İskele Mevki, 07500 Serik/Antalya, Turecko

Adam&Eve Hotel (16+), Antalya

Více fotografií na Blue-style.cz

Další luxusní 5hvězdičkový hotel v Turecku se skrývá pod označením Adam&Eve Hotel. Hotel má přitom rozhodně co nabídnout k tomu, abyste si dovolenou ve dvou užili opravdu naplno. Těšit se můžete například na nejdelší bar na světě, který na délku měří 96 metrů. Kromě toho se přímo v hotelu často konají nejrůznější akce pod taktovkou světoznámých DJů, díky čemuž si zde hravě užijete párty až do rána.

Z hlediska gastronomie se můžete těšit hned na několik různých variant. Hotel zaujme přítomností hlavní bufetové restaurace. Kromě toho je jeho součástí také menší restaurace pro drobné občerstvení v průběhu dne, skvěle hodnocená cukrárna a několik barů.

Za relaxem můžete vyrazit na dostatečně dlouhou a širokou pláž, která vás přivítá čistým pískem i průzračným mořem přímo u hotelu. Kromě toho v hotelovém areálu najdete také SPA centrum s krytým bazénem, vířivkou a hydroterapií. Nechybí ani sauny, abyste dokonale prohřáli své tělo a ulevili svým svalům.

Celkem se zde nachází 10 restaurací a 7 barů.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 2 366 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking – 7,6 z 10 (skvělé) od více než 20 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 3 183 návštěvníků

5. Hotel Flora Garden Beach (16+), Side

📌 Hotel s písčito-oblázkovou pláží
📌 Kde se nachází: Çolaklı, Sahil Sk. No:52/2, 07600 Manavgat/Antalya, Turecko

Hotel Flora Garden Beach (16+), Side

Více fotografií na Cedok.cz

Další hotel pouze pro dospělé s označením Flora Garden Beach mohou navštívit osoby starší 16 let. Přímo u hotelu se přitom nachází hezká písčito-oblázková pláž oceněná Modrou vlajkou, kde si můžete vychutnat zasloužený odpočinek.

Zkrátka nepřijdete ani z hlediska gastronomie. Kromě hlavní restaurace můžete během pobytu navštívit 3 á la carte restaurace. Jedná se o restauraci zaměřenou na steaky, The Yang Teppanyaki restauraci, kde se pokrmy připravují přímo před vámi a Mediterranean restauraci, která se specializuje na jídla středomořské kuchyně.

Pokud budete chtít svou dovolenou pojmout aktivně, najdete zde také moderně zařízené fitness centrum. Nechybí ani SPA centrum s prostornou saunou, typickými tureckými lázněmi a možností využít některou z masáží či procedur.

Hotel disponuje v zahradě dvěma bazény a k dispozici je hned 8 barů.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 591 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking – 8 z 10 (skvělé) od více než 63 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 2 872 návštěvníků

6. Hotel Marmaris Bay Resort (16+), Marmaris

📌 Moderně vybavený wellness hotel
📌 Kde se nachází: Adaköy, Marmaris Adaköy Yolu no:46, 48700 Marmaris/Muğla, Turecko

Hotel Marmaris Bay Resort (16+)

Více fotografií na Cedok.cz

Prémiový hotelový resort Marmaris Bay rovněž cílí výhradně na dospělé, konkrétně na osoby od 16 let. Těšit se zde můžete na moderně vybavené pokoje, které vám nabídnou veškerý potřebný komfort. Vybírat můžete mezi výhledem přímo na moře, nebo do zahrady.

Samozřejmostí je i v tomto případě luxusní gastronomický zážitek. Vybrat si totiž můžete celkem z pěti restaurací a osmi barů, díky čemuž si na své přijde skutečně každý. Za zmínku stojí například restaurace Meydan zaměřující se na pokrmy mezinárodní kuchyně. Kromě toho lze navštívit také speciální restaurace zaměřené na anatolskou či latinskoamerickou kuchyni.

Ani u tohoto hotelu nebudete ochuzeni o možnost navštívit luxusně zařízené wellness centrum. Kromě sauny zde najdete také typické turecké lázně a nechybí ani možnost vybrat si z pestré nabídky masáží.

Hotel pořádá spoustu aktivit – od živých vystoupení, přes bazénové hry až po animační programy pro dospělé.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 1 205 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking – 8,2 z 10 (skvělé) od více než 196 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 6 124 návštěvníků

7. Selene Beach & Spa (16+), Alanya

📌 Ideální místo pro páry i skupiny přátel
📌 Kde se nachází: Türkler, Gölcük mevkii, 07407 Alanya/Antalya, Turecko

Selene Beach & Spa (16+)

Více fotografií na Fischer.cz

5hvězdičkový hotel Selene Beach & Spa zaujme svými moderně zařízenými pokoji, které doslova vybízí k odpočinku. Díky své poloze nabízí pohodový přístup k pláži s pozvolným vstupem do moře, kde si můžete dopřát tolik potřebné osvěžení. Samozřejmostí je dostupnost lehátek pro vaše pohodlí.

V resortu najdete skvěle hodnocenou bufetovou restauraci s pestrou nabídkou pokrmů, díky čemuž si přijdete na své i během delší dovolené. Kromě toho zde nechybí ani snack bar s nabídkou menšího občerstvení v průběhu dne a dva bary, v nichž si můžete zvolit svého favorita z pestré nabídky koktejlů.

Neodmyslitelnou součástí je také Selene Spa, ve kterém můžete navštívit saunu nebo si vybrat z masáží či kosmetických ošetření. Nechybí ani fitness centrum, ve kterém si můžete během dovolené zacvičit.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 957 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking – 8,7 z 10 (skvělé) od více než 366 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 647 návštěvníků

8. Liberty Lykia Adults Only (16+), Ölüdeniz

📌 S širokou nabídkou volnočasových aktivit
📌 Kde se nachází: Faralya Mah. Kidrak Sok. 6, 48330 Ölüdeniz, Fethiye/Muğla, Turecko

Liberty Lykia Adults Only (16+)

Více fotografií na Fischer.cz

Liberty Lykia je hotel, který se skládá ze dvou částí. První z nich je určena pro rodiny s dětmi, druhá z nich právě pro dospělé (respektive starší 16 let). Hosté mohou využívat několik bazénů pouze pro dospělé a také samostatnou pláž. Díky tomu si vychutnáte potřebný klid a pohodlí.

Samozřejmostí jsou i v tomto případě moderně zařízené pokoje, v nichž se vám bude skvěle odpočívat. V hlavní sezóně se můžete těšit na pestrý animační program včetně sportovních aktivit, díky čemuž si užijete i aktivní vyžití v rámci vaší dovolené. Hotel nabízí kromě klasické bufetové restaurace hned sedm restaurací s obsluhou. Potěší také přítomnost SPA centra s možností využití tradičních hammam tureckých lázní.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (fantastické) od více než 4 090 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking – 9,1 z 10 (fantastické) od více než 155 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 5 z 5 (naprosto výjimečné) od více než 1 608 návštěvníků

9. Cettia Beach Resort (16+), Marmaris

📌 Hotel v docházkové vzdálenosti od centra města
📌 Kde se nachází: Siteler, Cumhuriyet Blv. No:51, 48700 Marmaris/Muğla, Turecko

Cettia Beach Resort (16+)

Více fotografií na Eximtours.cz

Čtyřhvězdičkový hotel Cettia Beach Resort zaujme svou polohou. Nachází se v těsné blízkosti pláže, a přitom se pohodovou procházkou projdete i do centra města. Jen pár minut od hotelu se nachází přístav i staré město s malebnými uličkami. Pláž pak nabízí dostatek prostoru pro lenošení a odpočinek v průběhu celého dne.

V resortu najdete hned několik restaurací a barů pro skvělé občerstvení v průběhu dne. Restaurace La Maison si pochutnáte na pestrých pokrmech z celého světa, Tirzik Bar v blízkosti pláže potěší pestrou nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů.

V resortu se nudit rozhodně nebudete. Svědčí o tom pestrá nabídka aktivit, z nichž můžete vybírat. Součástí je například moderní fitness centrum, sauna, venkovní bazén či salón krásy. Pokud dáváte přednost aktivně strávené dovolené, můžete vyzkoušet třeba plážový volejbal, stolní tenis a mnoho dalšího.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 892 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking – 8,5 z 10 (fantastické) od více než 39 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 2 194 návštěvníků

10. Tui Blue Sheerwood Belek (16+), Belek

📌 Přímo u pěkné písčité pláže
📌 Kde se nachází: Boğazak Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi, 29. Sk. No:9, 07552 Serik/Antalya, Turecko

Tui Blue Sheerwood Belek (16+)

Více fotografií na Tui.cz

Tui Blue Sheerwood Belek se řadí mezi oblíbené turecké hotely. Je určen pro hosty starší 16 let, čemuž odpovídá i jeho vybavení. Hotel se rozprostírá v těsné blízkosti pěkné písčité pláže, která vybízí k odpočinku. Pokud si libujete v nejrůznějších vodních sportech, jistě vás potěší jejich široká nabídka.

Tento rozsáhlý hotelový komplex nabízí hned několik restaurací a barů pro občerstvení během dne. Kromě hlavní bufetové restaurace zde najdete i několik á la carte variant či třeba snack barů. I v tomto případě je neodmyslitelnou součástí resortu SPA centrum s pestrou nabídkou saun, kde si můžete vybrat také z masáží a dalších procedur.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,2 z 5 (fantastické) od více než 1 988 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking – 8,4 z 10 (fantastické) od více než 152 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 719 návštěvníků

Zajímá vás Turecko? Pak si přečtěte třeba o:

Hana Smětáková

Přidat zkušenost

18 + 11 =