15 tipů na nejlepší ubytování v Polsku u Baltského moře

Vydejte se k našim severním sousedům a užijte si chvíle pohody u Baltského moře. V tomto článku se podíváme na nejlepší ubytování v Polsku u Baltského moře, kde si vychutnáte relax, skvělá SPA centra, perfektní gastronomii i množství atrakcí. Polsko má navíc co nabídnout i z turistického hlediska a vy si můžete užít návštěvu jednotlivých měst nebo se vypravit do přírody pěšky či na kole.

1. Sopot Marriott Resort & Spa

📌 Luxusní beach hotel
📌 Kde se nachází: Bitwy pod Płowcami 59, 81-731 Sopot, Polsko

Sopot Marriott Resort & Spa

Více fotografií na Booking.com

Luxusní hotel Sopot Mariott Resort & Spa, který se řadí mezi TOP hotely v Polsku u moře, nabídne vše pro vaši nezapomenutelnou dovolenou u Baltského moře. Díky bezprostřední blízkosti pláže se vám z vybraných pokojů naskytne krásný výhled na moře. Kromě toho ale za prozkoumání stojí také samotné městečko Sopot, ve kterém se hotel nachází.

Samozřejmostí jsou i kvalitní služby z hlediska gastronomie. Za bohatou bufetovou snídaní stačí vyrazit do hotelové restaurace, přičemž z pestré nabídky pokrmů si jistě vyberete své favority. K dispozici je také restaurace Panorama s krásným výhledem a samozřejmostí je i lounge s nabídkou nápojů a drobného občerstvení.

Pokud zatoužíte po odpočinku, stačí vyrazit do wellness centra Mera Spa, kde si můžete dopřát například párovou masáž či zábal. Nechybí ani vířivka, čtyři bazény a možnost navštívit lekce jógy.

Náš tip: Luxusní hotel sítě Marriott v Sopotech: snídaně či polopenze, wellness, výhled na moře se slevou

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 2 658 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,8 z 10 (skvělé) od více než 1 645 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 903 návštěvníků

2. Boulevard Ustronie Morskie by Zdrojowa

📌 Hotel na útesu
📌 Kde se nachází: Tadeusza Kościuszki 3 A-U, 78-111 Ustronie Morskie, Polsko

Boulevard Ustronie Morskie by Zdrojowa

Více fotografií na Booking.com

Krásný hotel nacházející se na útesu nese označení Boulevard Ustronie Morskie by Zdrojowa. Z jednotlivých pokojů se vám naskytne panoramatický výhled na Baltské moře. Těšit se můžete na moderně zařízené pokoje a apartmány, ve kterých nechybí potřebné vybavení pro pohodovou dovolenou. K dispozici jsou různé varianty, mezi kterými nechybí jak základní pokoje, tak i luxusní apartmány se soukromou vířivkou na terase.

Ubytovaným hostům se nabízí také možnost navštívit SPA centrum v nedalekém hotelu Zdrojowa v Kolobrzegu. Zavítat můžete do některého z bazénů, venkovní vířivky, sauny nebo si užít ničím nerušený odpočinek na lehátku.

Jelikož je okolí hotelu příjemně rovinaté, stojí za doporučení si přímo v hotelu zapůjčit kola a prozkoumat okolí tímto způsobem. Pokud hledáte kvalitní hotel pro ubytování u moře v Polsku, tady jste správně.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 1 036 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,4 z 10 (skvělé) od více než 1 500 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 125 návštěvníků

3. Baltivia Sea Resort

📌 4hvězdičkový resort u písčité pláže
📌 Kde se nachází: Cicha 9, 76-032 Mielno, Polsko

Baltivia Sea Resort

Více fotografií na Booking.com

Tento čtyřhvězdičkový hotel vás již na první pohled přivítá povedenou moderní architekturou a špičkovým vybavením. Navíc se nachází v těsné blízkosti písčité pláže, díky čemuž si budete každodenní relax užívat na maximum. Samozřejmostí je možnost výběru z různých typů pokojů dle vašich potřeb. Hotel tedy cílí nejen na zamilované páry, ale i rodiny s dětmi.

Přímo v hotelu najdete skvěle hodnocenou restauraci, v níž můžete ochutnat moderní pokrmy s tradičními kořeny. Kromě toho za návštěvu stojí i zdejší kavárna s pestrou nabídkou dezertů a kávy. Na místě se nachází také první rakytníkové lázně v Polsku, kde si užijete relax a zároveň léčivou sílu těchto plodů. Vyzkoušet můžete jak nejrůznější kosmetické produkty, tak i koktejly plné vitamínů.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 1 388 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,2 z 10 (skvělé) od více než 706 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (fantastické) od více než 61 návštěvníků

4. Shuum Boutique Wellness Hotel

📌 Jen 70 metrů od pláže
📌 Kde se nachází: Tadeusza Kościuszki 17, 78-100 Kołobrzeg, Polsko

Shuum Boutique Wellness Hotel

Více fotografií na Booking.com

Okouzlující hotel Shuum Boutique Wellness Hotel se nachází pouhých 70 metrů od čisté a udržované pláže. Těšit se zde můžete na čisté a moderně zařízené pokoje s veškerým potřebným vybavením. V nabídce najdete i nejrůznější zvýhodněné balíčky, které kromě samotného pobytu nabídnou i služby navíc.

V hotelu si také skvěle pochutnáte. Zdejší restaurace je založena na ekologických sezónních produktech, které pochází z místních farem. V případě večeře si můžete den předem vybrat, co si dáte. V nabídce najdete vždy pět pokrmů, z nichž jeden je vegetariánský. Kromě toho za zmínku stojí také moderně vybavené fitness centrum a SPA, kde si můžete vychutnat plavání v bazénu či relax v některé ze saun.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 389 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,3 z 10 (skvělé) od více než 636 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 295 návštěvníků

5. Grand Lubicz Uzdrowisko Ustka

📌 Luxusní 5hvězdičkový hotel
📌 Kde se nachází: Wczasowa 4, 76-270 Ustka, Polsko

Grand Lubicz Uzdrowisko Ustk

Více fotografií na Booking.com

Pokud si chcete užít odpočinek v lázních, stojí za zmínku tento luxusní 5hvězdičkový hotel. Grand Lubicz Uzdrowisko Ustka. Těšit se můžete na krásně zařízené pokoje a špičkový wellness. Pokud budete cestovat společně s dětmi, jistě jim udělá radost přítomnost prostorného bazénového komplexu.

Dospělí si pak přijdou na své v rozsáhlém wellness centru, jehož součástí je například tradiční sauna, turecké lázně, bylinková koupel či infrasauna. Samozřejmostí je také několik možností pro osvěžení po saunování. V areálu hotelu dále najdete hned několik příležitostí pro občerstvení. Restaurace Chapeau Bas například nabízí povedenou fúzi tradičních polských pokrmů a pokrmů z celého světa. A za doporučení stojí i zdejší kavárna s panoramatickým výhledem do okolí.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (fantastické) od více než 6 158 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9,1 z 10 (skvělé) od více než 1 972 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 125 návštěvníků

6. Hotel Dom Zdrojowy Resort & SPA

📌 Hotel se skvělým výhledem
📌 Kde se nachází: Kościuszki 2a, 84-140 Jastarnia, Polsko

Hotel Dom Zdrojowy Resort & SPA

Více fotografií na Booking.com

Hotel Dom Zdrojowy Resort & SPA se nachází u krásné písčité pláže, která je z druhé strany obklopena lesem. Budova hotelu vyniká po stránce povedené architektury a kromě toho se z jednotlivých pokojů nabízí také skvělý výhled. Hotel nabízí skvěle hodnocenou restauraci, v níž můžete ochutnat jak tradiční polské pokrmy, tak i mezinárodní speciality.

Samostatnou kategorii tvoří luxusně zařízené wellness, ve kterém si můžete dopřát chvíle strávené odpočinkem. V nabídce najdete nejrůznější ošetření a masáže jak pro jednotlivce, tak i zamilované páry.

Pokud budete cestovat společně s dětmi, jistě se skvěle vyřádí v místním krytém bazénu. I samotná pláž je pak dětem přizpůsobena. Těšit se můžete na písčitý povrch vybízející k nejrůznějším hrám a pozvolný vstup do moře.

Náš tip: hotel Dom Zdrojowy Resort & SPA přímo u moře, snídaně či polopenze, neomezený wellness a fitness, dětská herna se slevou

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 362 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9 z 10 (skvělé) od více než 1 189 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 266 návštěvníků

7. Imperiall Resort & MediSpa

📌 Skvělý komplex pro dospělé i děti
📌 Kde se nachází: Północna 6, 78-111 Sianożęty, Polsko

Imperiall Resort & MediSpa

Více fotografií na Booking.com

Tento prázdninový komplex u Baltského moře se nachází pouhých 100 metrů od písčité pláže. Součástí areálu je přitom pestrá nabídka vybavení pro vaši pohodovou dovolenou plnou zábavy. Využívat můžete například místní SPA či tenisové kurty. Děti se jistě zabaví na skvěle vybaveném hřišti nebo v dětském klubu.

Vybrat si můžete z několika typů pokojů podle vašich představ. Vybrané varianty přitom nabídnou krásný výhled na moře. Samozřejmostí je také několik možností pro vaše občerstvení v průběhu dne. V hotelu se nachází například restaurace Level 5, která se řadí mezi TOP 100 restaurací v Polsku. Nechybí ani kavárna a bar, kde si můžete dopřát skvělé pivo, víno či míchaný drink.

V místním MediSPA na vás pak čeká pestrý výběr pleťových a tělových ošetření. Zvolit si můžete také některou z masáží. Samostatnou kategorii zde tvoří nabídka ošetření pro děti, díky čemuž si relax vychutná opravdu celá rodina.

Náš tip: Baltské moře 100 m od pláže v Imperiall Resortu & MediSpa s polopenzí a vstupem do bazénového komplexu

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (fantastické) od více než 1 619 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9 z 10 (skvělé) od více než 367 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 58 návštěvníků

8. Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT

📌 S možností ubytovat se i s domácími mazlíčky
📌 Kde se nachází: Hryniewieckiego 12A, 84-120 Władysławowo, Polsko

Gwiazda Morza Resort SPA&SPORT

Více fotografií na Booking.com

Gwiazda Morza Resort SPA & SPORT je 4hvězdičkový přímořský lázeňský hotel, díky kterému se můžete ubytovat přímo na polském pobřeží. Kromě klasických pobytů můžete i v tomto případě narazit na nejrůznější zvýhodněné pobytové balíčky.

V resortu najdete hned několik restaurací pro skvělé občerstvení v průběhu dne. Za zmínku stojí například restaurace H12 fish/pasta & grill, v níž si můžete pochutnat například na čerstvé rybě přímo z Baltského moře. Nechybí ale ani skvělý bar s pestrou nabídkou alkoholických i nealkoholických drinků.

Tento resort je výbornou volbou i pro cestující s dětmi. Každý den se zde koná pestrý animační program plný her, aktivit a tvoření, který zabaví děti prakticky v každém věku. Nechybí ani dětský klub a hřiště.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,6 z 5 (fantastické) od více než 2 216 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 9 z 10 (skvělé) od více než 1 289 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 243 návštěvníků

9. Hotel Wellness Medical Spa Unitral

📌 Hotel s bazénem a wellness
📌 Kde se nachází: Cicha 1, 76-032 Mielno, Polsko

Hotel Wellness Medical Spa Unitral

Více fotografií na Booking.com

Tento hotel je skvělou volbou jak pro samostatně cestující, tak i rodiny s dětmi. Nachází se v blízkosti pláže a přístavu, do kterého můžete vyrazit třeba na procházku. Navíc získal 5hvězdičkové ocenění, díky čemuž se můžete těšit na špičkové vybavení jednotlivých pokojů a luxusní prostředí.

Za zmínku stojí především zdejší SPA centrum s termálními lázněmi. Těšit se můžete na teplou slanou vodu, která doslova vybízí k relaxaci. Při pobytu v této vodě pokožka absorbuje minerály, detoxikuje a stává se hladkou na dotyk. Samostatnou kategorií je pak saunové centrum, kde můžete navštívit jak tradiční finskou saunu, tak i parní saunu. Po prohřátí celého těla si pak užijete odpočinek na lehátku na venkovní terase.

Náš tip: 4* rodinný hotel s termálními lázněmi: polopenze, dětské hřiště i herna, 200 m od pláže, pobyt se slevou

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 1 813 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,6 z 10 (skvělé) od více než 1 051 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (fantastické) od více než 107 návštěvníků

10. Hotel Saltic Resort & Spa Grzybowo

📌 Užijte si relax v lázních
📌 Kde se nachází: Nadmorska 36c, 78-132 Grzybowo, Polsko

Hotel Saltic Resort & Spa Grzybowo

Více fotografií na Booking.com

V resortu Hotel Saltic Resort & Spa Grzybowo si můžete vychutnat řadu skvělých aktivit. Jeho součástí jsou lázně, ve kterých na vás čeká pestrá nabídka kosmetických a tělových ošetření za použití přírodní kosmetiky. I v tomto případě se přitom primárně dočkáte kosmetiky s obsahem rakytníkového oleje s vysokým obsahem vitaminu C.

V hotelu se nachází skvěle hodnocená restaurace Natura s pestrou regionální kuchyní a zajímavými kombinacemi chutí. Těšit se zde můžete na vlastní výrobu zavařenin, domácí chléb, vlastní udírnu masa i ryb a mnoho dalšího.

Samotný hotel pak vyniká po stránce moderního vybavení, díky čemuž se zde budete cítit jako v pohádce. V těsné blízkosti se nachází široká a dlouhá pláž opatřená lehátky, kde si můžete užít hřejivé sluneční paprsky.

Náš tip: Baltské moře jen pár kroků od pláže: Saltic Resort & Spa Grzybowo s polopenzí a neomezeným wellness

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,4 z 5 (fantastické) od více než 1 365 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,5 z 10 (skvělé) od více než 1 908 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (fantastické) od více než 86 návštěvníků

11. HAVET Hotel Resort & Spa

📌 Moderní 5hvězdičkový hotel u moře
📌 Kde se nachází: Wyzwolenia 29, 78-131 Dźwirzyno, Polsko

HAVET Hotel Resort & Spa

Více fotografií na Booking.com

Další z krásných hotelů přímo u Baltského moře nese označení HAVET Hotel Resort & Spa. Je ideální volbou pro to, abyste si užívali dlouhé procházky po pobřeží, relax v místním SPA centru i skvělý gastronomický zážitek.

Samozřejmostí je v tomto hotelu skvělé fitness centrum pro aktivní dovolenou. Odpočinek si pak užijete ve SPA, kde si můžete dopřát pleťové či tělové ošetření za použití kvalitních přírodních produktů. Nechybí ani prostorný bazén pro plavání či relaxaci a několik různých saun.

Neodmyslitelnou součástí resortu je dále špičkově hodnocená restaurace zaměřující se na kvalitu pokrmů, které jsou inspirovány přírodou. Nechybí zde ani soukromá hotelová pláž, na níž se můžete oddávat odpočinku. V hlavní sezóně se zde mnohdy pořádají nejrůznější akce.

Náš tip: 5* hotel se soukromou pláží, polopenze i neomezený vstup do termálního wellness

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,4 z 5 (fantastické) od více než 1 929 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,4 z 10 (skvělé) od více než 573 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 3,5 z 5 (skvělé) od více než 330 návštěvníků

12. Hamilton SPA & Wellness

📌 Hotel s moderním wellness centrem
📌 Kde se nachází: Uzdrowiskowa 23, 72-600 Świnoujście, Polsko

Hamilton SPA & Wellness

Více fotografií na Booking.com

Pětihvězdičkový standard si jednoznačně užijete také v hotelu Hamilton SPA & Wellness. Těšit se můžete na moderní design jednotlivých pokojů, kterým vládne čistota. Díky svému konceptu se hodí nejen pro samotné páry, ale i rodiny s dětmi. Samozřejmostí je i v tomto případě skvělá restaurace s bohatou nabídkou pokrmů, které myslí také na vegetariány a vegany. Potěší také celkově strategické umístění hotelu, kdy se k moři dostanete během pár minut.

Místní SPA centrum vám pak umožní na chvíli se zastavit a věnovat se jen sami sobě. V nabídce najdete řadu tělových i pleťových ošetření, masáží či zábalů. Navštívit můžete také několik druhů saun a po nich se oddávat relaxaci na lehátku.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,4 z 5 (fantastické) od více než 1 919 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,6 z 10 (skvělé) od více než 2 196 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (skvělé) od více než 60 návštěvníků

13. Radisson Blu Resort Swinoujscie

📌 Užijte si perfektní výhled
📌 Kde se nachází: Aleja Baltic Park Molo 2, 72-600 Świnoujście, Polsko

Radisson Blu Resort Swinoujscie

Více fotografií na Booking.com

Další ze skvěle hodnocených hotelů u Baltského moře nese označení Radisson Blu Resort Swinoujscie. Hotel se nachází pouhých 50 metrů od písečné pláže, díky čemuž si zde budete užívat maximální komfort. Navíc zde najdete hezkou promenádu, kterou můžete využít k romantickým procházkám po pobřeží.

I v tomto případě nebudete ochuzeni o špičkové wellness centrum, kde můžete navštívit bazén, saunu nebo si třeba dopřát některou z masáží. Z hlediska gastronomie můžete vyrazit do restaurace Oyster, k dispozici je ale i klasická bufetová restaurace. A nechybí ani Sky Bar či skvělý bar přímo na pláži.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,4 z 5 (fantastické) od více než 6 716 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,5 z 10 (skvělé) od více než 8 166 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4 z 5 (skvělé) od více než 1 845 návštěvníků

14. Hotel Leda Spa – Adults Only

📌 Jen 200 metrů od pláže
📌 Kde se nachází: Kasprowicza 23, 78-100 Kołobrzeg, Polsko

Hotel Leda Spa - Adults Only

Více fotografií na Booking.com

Pokud cestujete jen jako dospělí, stojí za pozornost Hotel Leda Spa. Nachází se pouhých 200 metrů od pláže a zároveň v těsné blízkosti amfiteátru. Díky tomu je skvělou volbou v případě, že zde budete vyrážet za zábavou.

Hotel nabízí moderně vybavené pokoje v různých cenových kategoriích, z nichž si jistě přijde na své každý. Zdejší restaurace nabízí oblíbené pokrmy středomořské kuchyně a pochutnat si zde můžete třeba na čerstvých rybách či pokrmech z mořských plodů. Vybrat si můžete z nejrůznějších SPA programů a užít si tak odpočinek se svou drahou polovičkou na maximum.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,7 z 5 (fantastické) od více než 1 458 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,9 z 10 (skvělé) od více než 2 376 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 284 návštěvníků

15. Haffner Hotel & SPA Sopot

📌 Královské ubytování v luxusním hotelu
📌 Kde se nachází: Jana Jerzego Haffnera 59, 81-712 Sopot, Polsko

Haffner Hotel & SPA Sopot

Více fotografií na Booking.com

Poslední tip nás zavede do polského města Sopot, kde se nachází tento exkluzivní hotel. Haffner Hotel & SPA Sopot nabízí vše potřebné pro vaši pohodovou dovolenou u moře. Těšit se můžete na nejvyšší standard služeb, perfektní atmosféru a špičkovou nabídku nezapomenutelných atrakcí.

Podobně jako v konkurenčních hotelech ani zde nechybí skvěle zařízené SPA centrum. Vybrat si můžete z široké škály procedur a forem rekreace tu pravou pro vás. O hosty se zde stará profesionální tým masérů, fyzioterapeutů, kosmetiček a trenérů, abyste si užili pobyt opravdu na maximum a zároveň pečovali o své zdraví. Nejlepší vybavení a kosmetika předních značek jsou pak již jen pomyslnou třešničkou na dortu.

Info a recenze portálů

  • Hodnocení na Google – 4,2 z 5 (fantastické) od více než 56 návštěvníků
  • Hodnocení na Booking.com – 8,7 z 10 (skvělé) od více než 2 490 návštěvníků
  • Hodnocení na Tripadvisor – 4,5 z 5 (fantastické) od více než 598 návštěvníků

Přečtěte si také: Jaké jsou nejkrásnější pláže v Polsku a kam vyrazit do Polska s dětmi. Nebo vyrazte kousek vedle k Baltskému moři do Německa.

Hana Smětáková

Přidat zkušenost

sixteen + 15 =